Pariuri fotbal » TSKA Moscova – Spartak Moscova: Derby in Rusia cu un pronostic la cota 1.70!

Duminica, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida TSKA Moscova – Spartak Moscova, din cadrul etapei a 7-a din Rusia, prima liga. TSKA Moscova este neinvinsa in 8 din ultimele 10 intalniri directe cu Spartak Moscova, de pe teren propriu. In sezonul trecut, „ros-albastrii” s-au impus cu 2-0 „acasa” si au cedat cu 2-1 in deplasare, dar au fost eliminati de „alb-rosii” si din Cupa Rusiei, succes cu 3-2 dupa prelungiri.

TSKA Moscova a suferit deja doua infrangeri in primele 6 etape, dar a mai bifat 3 victorii si o remiza. Elevii lui Viktor Goncharenko au 10 puncte si ocupa locul 5 in clasamentul din Rusia Premier League, la 4 puncte distanta de surprinzatorul lider, Spartak Moscova. Pe teren propriu, TSKA Moscova a disputat doar doua meciuri, o victorie cu Tambov, scor 2-1 si o infrangere cu Kazan, scor 1-2. In fata propriilor suporteri, „ros-albastrii” au inregistrat succes notabil in fata rivalei Spartak, dar meciul se anunta unul dificil.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Spartak Moscova a profitat de sincopele avut de Zenit Sankt Petersburg si i-a luat primul loc campioanei Rusiei. Formatia antrenata de germano-italianul Domenico Tedesco este neinvinsa in acest debut de sezon si a inregistrat 4 succese si doua remize pana acum. In deplasarile stagionale, Spartak Moscova a remizat la Ufa, scor 1-1, apoi a invins la nou-promovata Volgograd, scor 1-0. Cea mai titrata echipa din Rusia, cu 22 titluri de campioana, porneste insa cu sansa a doua pe „TSKA Arena”.

TSKA Moscova este neinvinsa in 8 din ultimele 10 intalniri directe de pe teren propriu!

Cotele sunt in puternica scadere pentru 1 solist, dar si pentru egal. Un pariu interesant, la cota 1.70, este victoria gazdelor – fara egal (1 DNB). In cazul unui rezultat de egalitate, miza este returnata in cont.

H2H & Info

  • TSKA Moscova a castigat 13 titluri de campioana a Rusiei
  • „Ros-albastrii” nu s-au mai impus in Premier League din 2015/2016
  • Spartak Moscova a castigat 22 titluri in Rusia, un record
  • „Alb-rosii” s-au impus de 13 ori in Cupa Rusiei

Pariuri fotbal » D 19:00 TSKA Moscova – Spartak Moscova
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 DNB: Cota 1.70 la Sportingbet
Pariaza la Sportingbet! Ai BONUS de pana la 555 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: 555 lei bonus la Sportingbet!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu