Pariuri baschet » Lakers – Rockets: Finala este aproape!

Los Angeles Lakers si Houston Rockets se intalnesc in semifinalele Conferintei de Vest. Meciul 5 se va disputa duminica, nu inainte de ora 03:00, in AdventHealth Arena din Orlando, fara spectatori.

Meciul 4 din aceasta serie nu a avut istoric. Lakers au avut un avantaj de 16 puncte dupa prima jumatate de joc, reusind sa se impuna la final cu scorul de 110 la 100. Anthony Davis a fost cel mai bun marcator, cu 29 de puncte, 12 recuperari si 5 pase decisive, in timp ce LeBron James a avut o evolutie linistita, cu 16 puncte, 15 recuperari si 9 pase decisive. De la Rockets nu se poate spune ca a impresionat cineva. Russell Westbrook a fost cel mai bun marcator, cu 25 de puncte, in timp ce James Harden a avut 21 de puncte si 10 pase decisive. Cel mai bun marcator din sezonul regulat a transformat 16 din cele 20 de aruncari libere, insa problema a fost reprezentata de aruncarile din actiune. „The beard” a marcat doar doua din cele 11 aruncari din actiune, una din sase la aruncarile de trei puncte.

Danuel House este cea mai importanta absenta din lotul celor de la Rockets. Dion Waiters este incertitudinea din lotul celor de la Lakers. LeBron James, Anthony Davis si JaVale McGee, toti de la Lakers, au mici probleme medicale, insa este de asteptat sa fie prezenti pe teren in meciul 5 din aceasta serie.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Vedem un raspuns din partea lui Harden?

James Harden este recunoscut pentru faptul ca impresioneaza in sezonul regulat. Totusi, acesta nu reuseste sa se ridice la nivelul asteptarilor in playoff, aspect dovedit si in aceasta serie. Defensiva celor de la Lakers a facut diferenta in ultimele partide si este de asteptat sa o faca si in meciul 5 din aceasta serie.

 H2H & info

  • Dupa primele patru meciuri din aceasta serie, Lakers se afla in avantaj, cu scorul de 3-1;
  • In sezonul regulat, Rockets s-au impus in doua din cele trei dueluri directe cu cei de la Lakers;
  • James Harden este al 5-lea cel mai bun marcator din playoff, cu o medie de 29.5 puncte marcate pe meci;
  • LeBron James (3) si James Harden (5) se afla in top 5 cei mai buni pasatori din playoff, cu o medie de 9 pase decisive oferite pe meci, respectiv 7.9 pase decisive oferite pe meci;

Ponturi baschet » Duminica 03:00 Los Angeles Lakers – Houston Rockets
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Sub 228,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.45 la Betano
Lakers cu handicap de -4,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu