Pariuri fotbal » Viitorul Constanța – Universitatea Craiova » Examen dificil pentru spaniolul Ruben de la Barrera cu italianul Cristiano Bergodi în Liga 1!

Viitorul Constanța – Universitatea Craiova va avea loc luni de la ora 20:00 la Ovidiu, duelul urând a conta pentru runda a III-a a Ligii 1. 2.45 este la Superbet cota pentru ca oltenii să se impună în acest meci.

Viitorul Constanța – Universitatea Craiova
Cote Superbet: 3.05 3.20 2.45
Viitorul are un început modest de campionat, având doar un punct în dreptul său în clasament după primele două etape în care a remiza, scor 1-1, la Ovidiu cu UTA și o înfrângere la scor de neprezentare, 3-0 pe „Național Arena” cu FCSB. De partea cealaltă Universitatea Craiova are două victorii din tot atâtea posibile în acest debut de campionat, impunându-se cu 1-0 pe terenul celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe și 2-0 în Bănie cu Astra Giurgiu.

H2H & Info    
  • În patru din ultimele cinci „directe” oficiale dintre cele două formații, selecția „ambele marchează și peste 2.5 goluri” în meci a fost câștigătoare.
  • Viitorul conduce cu 3-2 la victorii în ultimel cinci „directe” oficiale
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

După ce Gică Hagi a renunțat la conducerea tehnică a formației pe care o patronează, Viitorul nu a arătat deloc bine sub comanda spaniolului Ruben de la Barrera. În schimb, oltenii au trecut peste dezamăgirea eliminării din Europa League impunându-se la pas în meciul cu Astra.

Presiunea la acest meci este uriașă pe umerii lui Ruben de la Barrera, tehnicianul iberic având șansa de a-i demontra lui Gică Hagi că a meritat încrederea care i s-a acordat la începutul sezonului. La rândul lor, oltenii cu o victorie ar rămâne în grafic și i-ar putea face pe fani să viseze în continuare la titlul așteptat în Bănie de trei decenii. Partidele dintre cele două formații au fost mereu spectaculoase și cu multe goluri și sunt toate premisele să asistăm și luni în prologul rundei la un duel în care ambele echipe să contribute în egală măsură la spectacolul din teren.

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu