Pariuri fotbal » Dresda – Hamburg: Oaspetii sunt neinvinsi in ultimele 10 meciuri directe!

dresda - hamburg

Luni, incepand cu ora 19:30, se va disputa partida Dresda – Hamburg, din cadrul Cupei Germaniei, primul tur. Hamburg este neinvinsa in ultimele 10 meciuri directe, bifand 5 victorii in acest interval, 4 dintre ele consecutive. In sezonul precedent din Zweite, Hamburg s-a impus cu 1-0 in deplasare si cu 2-1 pe teren propriu.

Dresda porneste la drum in noul sezon tot cu antrenorul Markus Kauczinski, alaturi de care a retrogradat de pe ultimul loc in Zweite. Dynamo va tinti rapid promovarea, insa liga a treia germana nu este un campionat simplu. In Cupa Germaniei, Dresda a fost eliminata la editia precedenta din turul al doilea, dupa un insucces la penalty-uri, scor 3-4 cu Hertha Berlin, in deplasare. Nici meciurile amicale din aceasta vara nu au adus ceva pozitiv pentru formatia gazda, ce a fost invinsa in 4 din cele 6 partide disputate.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Hamburg si-a schimbat antrenorul inainte de startul sezonului, Dieter Hecking alegand sa nu isi prelungeasca intelegerea scadenta in aceasta vara. HSV a ratat promovarea in Bundesliga in ultimele doua sezoane si va merge acum pe mana lui Daniel Thioune, ce a salvat-o pe Osnabruck in ultimele etape de la retrogradarea in liga a treia germana. Hamburg a pierdut in aceeasi faza ca Dresda in editia 2019/2020 a Cupei Germaniei. fiind eliminata de Stuttgart, scor 1-2 dupa prelungiri, pe teren propriu.

Hamburg este neinvinsa in ultimele 10 meciuri directe cu Dresda!

Ramane de vazut cum va evolua Hamburg cu noul antrenor, insa momentan ramane favorita. Astfel, pariem pe cotele 1.40 si 1.65, ce sunt disponibile la agentia Betano.

H2H & Info

  • Dresda a fost semifinalista a Cupei UEFA in 1989
  • Dynamo a castigat 8 titluri de campioana a Germaniei de Est
  • Hamburg a castigat de 6 ori titlul in Bundesliga
  • HSV s-au impus de 3 ori in Cupa Germaniei

Pariuri fotbal » L 19:30 Dresda – Hamburg
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
2 DNB: Cota 1.40 la Betano
Peste 2.5 goluri: Cota 1.65 la Betano

Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu