Pariuri fotbal » ASU Poli Timișoara – Farul Constanța » „Rechinii” la ora adevărului pe „Dan Păltinișanu!”

ASU Poli Timișoara – Farul Constanța va avea loc luni de la ora 18:00, duelul urmând a conta pentru runda a III-a a acestui sezon competițional al Ligii a 2-a. 3.25 ete la Superbet cota pentru ca cele două să termine nedecis acest duel.

ASU Poli Timișoara – Farul Constanța
Cote Superbet: 2.05 3.25 3.50

Bănățenii au produs surpriza etapei a doua impunându-se neaștpetat pe „Cluj Arena” cu 1-0 în fața „U” Cluj grație unui gol splendid marcat de Sergiu Popovici. În prima rundă a campionatului, bănățenii au terminat nedecis pe teren propriu duelul cu CS Mioveni, scor 0-0, Poli anunțându-se astfel un adversar incomod pentru orice echip în acest campionat. De partea cealaltă, Farul Constanța a bifat două victorii din tot atâtea posibile, 2-1 pe „Ilie Oană” din Ploiești cu Petrolul și 1-0 pe teren propriu cu Aerostar Bacău. De notat ar fi că victoria cu Petrolul din startul sezonului a fost prima în deplasare în Liga a doua după o secetă de 16 luni a „rechinilor”.

H2H & Info
  • Două din cele trei „directe” all-time dintre ASU Poli timișoara și Farul Constanța s-au terminat nedecis
  • Selecția „sub 2.5 goluri” în meci a fost câștigătoare în toate cele trei dispute directe
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Cel mai mare atuu al trupei lui Ianis Zicu este omogenitatea, Farul păstârndu-și nucleul din sezonul trecut, fiind o echipă bine articulată și echilibrată în toate compartimentele. În urma startului bun de campionat, fanii „rechinilor” au început să viseze la promovare, însă Ianis Zicu a îndemnat la echilibru, tehnicianul menționând că duelul de pe „Dan Păltinișanu” îl va edifica asupra potențialului de promovare al echipei sale.

Pariuri fotbal » ASU Poli Timișoara – Farul Constanța
Sub 2.5 goluri- cota 1.60 la Superbet
PSF X- cota 1.74 la Superbet

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu