Ponturi tenis » Cocciaretto – Begu: Irina este favorita in fata tinerei sperante a gazdelor!

Marti, incepand cu ora 11:00, se va disputa partida Elisabetta Cocciaretto – Irina Begu, din cadrul primului tur de la Roma WTA, Italia. Cele doua sportive nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul profesionist, fiind astfel o disputa in premiera. Cocciaretto este la a doua prezenta pe tabloul principal de la Roma, iar Begu la a 6-a, iesind in evidenta semifinala bifata in 2016.

Elisabetta Cocciaretto va evolua pe tabloul principal de la Roma pentru al doilea an consecutiv, dupa ce a fost eliminata in primul tur la debut, de americanca Amanda Anisimova. Italianca de 19 ani are un palmares de 18 victorii si 10 infrangeri in 2020, in competitii de toate categoriile si a castigat 70 din cele 100 de meciuri disputate pe zgura, in intreaga cariera. Dupa reluarea sezonului, Cocciaretto a bifat sferturi de finala la Palermo si a pierdut finala de la Praga (WTA 125K), in fata Kristinei Kucova.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Irina Begu a avut si ea evolutii pozitive in ultima perioada, reusind o semifinala la Praga Open, pierduta in fata viitoarei campioane, compatrioata Simona Halep. Romanca de 30 ani a cedat in primul tur la US Open cu cehoaica Petra Kvitova, dar a revenit rapid la o forma excelenta, reusind victorii clare in calificari la Roma. Begu a trecut aici de Sara Errani, scor 6-1, 6-3, apoi de Anna-Lena Friedsam, scor 6-1, 6-1. Dupa eliminari in primele tururi la precedentele 3 editii, romanca are parte de un adversar accesibil acum, cel putin pe hartie.

Intalnire in premiera intre cele doua sportive!

Begu este o tenismena cu o experienta bogata, cu un plus de valoare pe zgura, iar cota la victorie este una excelenta, 1.65. Vom miza pe succesul romancei in disputa cu Cocciaretto, chiar daca nu se anunta „o plimbare in parc”.

H2H & Info

  • Cocciaretto ocupa locul 144 in clasamentul WTA
  • Italianca de 19 ani a castigat patru titluri ITF in cariera
  • Begu este clasata pe locul 73 in ierarhia WTA
  • Romanca de 30 ani a castigat 5 titluri de categoria WTA

Ponturi tenis » Ma 11:00 Elisabetta Cocciaretto – Irina Begu
Victorie Begu: Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu