Pariuri fotbal » Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara » „Lupii galbeni” mari favoriți în duelul cu bănățenii!

Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara va avea loc marți de la ora 19:30 pe „Ilie Oană”, duelul urmând a se disputa în epilogul rundei a III-a a Ligii a 2-a. 2.35 este la Superbet cota pentru ca Petrolul să conducă la pauză și să se impună în acest meci!

Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara
Cote Superbet: 1.55 3.80 5.80
         
După ce au debutat cu stângul în acest sezon competițional cedând pe „Ilie Oană” cu Farul Constanța, scor 2-1, „lupii galbeni” s-au dezlănțuit în runda a doua impunându-se la Reșița clar cu 4-0. De partea cealaltă Ripensia a fost învinsă în prima rundă de FC ”U” Craiova cu 4-1, acesta fiind singurul meci disputat de timișoreni în acest sezon, având în vedere că în runda a doua formație pregătită de Cosmin Petruescu a stat.

H2H & Info             
  • Petrolul a câștigat toate cele trei partide oficiale din istorie cu Ripensia
  • În cele trei jocuri susținute cu „lupii galbeni”, bănățeni nu au punctat, golaverajul fiind 0-4
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Victoria de la Reșița nu a avut darul de a-l entuziasma peste măsură pe Viorel Moldovan, tehnicianul cerându-le elevilor săi să rămână echilibrați, mesajul fiind clar: „drumul până la Liga 1 este lung”. Conștient că misiunnea elevilor săi de a pleca cu punct sau puncte de pe „Ilie Oană” va fi dificilă, omologul lui „Moldo-Gol”, Cosmin Petruescu, le-a cerut elevilor săi să se autodepășească și să demonstreze că eșecul cu FC ”U” Craiova nu a fost decât un simplu accident.

Este greu de crezut că „lupii galbeni” vor face al doilea pas greșit pe teren propriu în acest sezon, fiind de așteptat ca diferența de valoare dintre jucătorii celor două formații să fie în favoarea ehipei lui „Moldo-Gol” care este și principala favorită a bookmakerilor la câștigarea acestui seozn al Ligii a 2-a.

Pariuri fotbal » Petrolul Ploiești – Ripensia Timișoara
1X și peste 1.5 goluri- cota 1.48 la Superbet
„1”- cota 1.55 la Superbet

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

 

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu