Pariuri fotbal » Kukesi – Wolfsburg: „Lupii” au o excursie lunga in Albania!

Joi, incepand cu ora 21:00, se va disputa partida Kukesi – Wolfsburg, din cadrul turului 2 preliminar al Europa League. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit in competitiile europene, fiind astfel un duel in premiera. Daca Wolfsburg nu a evoluat in primul tur preliminar, Kukesi a eliminat formatia bulgara Slavia Sofia, scor 2-1 pe teren propriu.

Kukesi are o prezenta in play-off-ul Europa League (2013/2014) si alte doua calificari in turul al treilea preliminar, dar acum adversarul pare unul imposibil. Formatia albaneza nu s-a mai confruntat cu vreo echipa din Bundesliga, iar in sezonul precedent a fost eliminata de Debrecen (Ungaria), in primul tur preliminar. Cu 7 straini in lot, echipa antrenata de Skender Gega nu are vreun nume notabil si va incerca sa profite de orice oportunitate oferita de germani.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Wolfsburg a fost eliminata in 16-imile de finala ale Europa League in stagiunea trecuta, de catre Sahtior Donetk. „Lupii” au avut evolutii solide atat in Bundesliga, cat si in grupa europeana din care a facut parte, cu Gent, St. Etienne si Oleksandryia. Elevii lui Oliver Glasner au pornit in noul sezon cu o victorie in primul tur al Cupei Germaniei, 4-1 cu modesta Furstenwalde, aratand ca apararea nu este inca la parametri optimi. Oricum, deplasarea din Albania va mai regla aceste probleme, insa „lupii” se vor baza mai mult pe mijlocul terenului, cat si pe atac.

Intalnire in premiera intre cele doua formatii!

Wolfsburg este mare favorita la calificare, se anunta reusite multe in disputa de la Tirana, iar Kukesi poate forta inscrierea unui gol. In caz de „GG”, putem face profit cu o cota de 1.90, disponibila la Sportingbet.

H2H & Info

  • Kukesi a castigat un titlu de campioana a Albaniei (2017)
  • „Cei din nord-est” s-au impus de doua ori in Cupa Albaniei
  • Wolfsburg a castigat un titlu de campioana a Germaniei (2008)
  • „Lupii” s-au impus o data in Cupa Germaniei (2015)

Pariuri fotbal » J 21:00 Kukesi – Wolfsburg
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
2  & peste 2.5 goluri: Cota 1.48 la Sportingbet
Ambele inscriu: Cota 1.90 la Sportingbet

Pariaza la Sportingbet! Ai BONUS de pana la 555 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: 555 lei bonus la Sportingbet!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Bonusul va fi creditat imediat în funcţie de depunerea efectuată. Suma bonusului este creditată automat; nu este necesar să o solicitaţi manual.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu