Pariuri baschet » Nuggets – Lakers: Mizam pe puncte!

Denver Nuggets si Los Angeles Lakers se intalnesc in finala Conferintei de Vest. Meciul 3 se va disputa miercuri, nu inainte de ora 04:00, in AdventHealth Arena din Orlando, fara spectatori.

Denver Nuggets au fost foarte aproape sa egaleze situatia la general in aceasta serie. In meciul 2, trupa lui Mike Malone a avut un punct avans in ultimele doua secunde din timpul regulamentar, moment in care Anthony Davis a adus victoria pentru echipa sa cu un buzzer-beater de 3 puncte. AD a incheiat acel meci cu 31 de puncte si 9 recuperari, in timp ce LeBron James a avut 26 de puncte si 11 recuperari.

Dupa succesul din meciul 2, Lakers au ajuns la sase victorii la rand in playoff. Nuggets au revenit de la scorul de 1-3 la general atat in prima runda, cat si in cea secunda, insa un posibil esec suferit in meciul 3 le-ar diminua in mod considerabil sansele de calificare in finala NBA.

Will Barton nu va juca pentru Nuggets nici in meciul 3, in timp ce Dion Waiters este incertitudinea din lotul celor de la Lakers.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Facem profit cu ajutorul punctelor

Meciul 2 a fost unul surprinzator de echilibrat, insa acest lucru s-a intamplat datorita jocului ofensiv modest practica de Lakers in repriza secunda. Chiar si asa, in acel duel s-au marcat 208 puncte si nu este exclus ca de aceasta data sa asistam la o partida ceva mai reusita din punct de vedere ofensiv.

 H2H & info

  • Lakers au castigat primele doua meciuri din aceasta serie, cu 126-114 si 105-103;
  • In sezonul regulat, Lakers s-au impus in trei din cele patru dispute directe cu cei de la Nuggets;
  • Trupa din Los Angeles detine a doua cea mai buna ofensiva din playoff (114.3), dar si a 4-a cea mai solida defensiva (105.8);
  • Lakers au cel mai bun procentaj din playoff in ceea ce priveste aruncarile reusite din actiune (49.5%);
  • LeBron James este al 3-lea cel mai bun pasator din playoff (8.7), in timp ce Anthony Davis este al 5-lea cel mai bun marcator (28.7);

Ponturi baschet » Miercuri 04:00 Denver Nuggets – Los Angeles Lakers
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 209,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.65 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu