Pariuri tenis » Bautista-Agut – Koepfer: Mizam pe cote de 2.02 si 3.85!

Roberto Bautista-Agut si Dominik Koepfer se intalnesc in turul secund al turneului ATP de la Hamburg. Confruntarea se va disputa miercuri, nu inainte de ora 19:30.

Domink Koepfer se afla intr-o forma excelenta. Acesta a venit la Hamburg dupa sfertul de finala jucat la Roma, primul sau rezultat de acest gen intr-o competitie de nivel Masters 1000. Acolo, germanul a fost invins de campionul acelei editii si numar 1 mondial, sarbul Novak Djokovic. In ciuda infrangerii, Dominik i-a facut viata grea liderului mondial. Acesta a pierdut primul set cu scorul de 6-4, insa l-a castigat pe cel secund la 3. In decisiv, Djokovic a fost jucatorul mai bun si s-a impus cu scorul de 6-3.

Koepfer nu a fost foarte convingator in prima runda de la Hamburg. Acesta a avut ca adversar un alt jucat de mana stanga, Yoshihito Nishioka. Dominik s-a impus in 3 seturi, cu scorul de 7-6, 4-6, 6-1. In acel meci, problema principala a lui Koepfer au fost sansele de break. Acesta a fructificat doar 4 din cele 15 mingi de break, insa nici adversarul sau nu s-a descurcat mai bine, reusind doar 3 break-uri din 19 oportunitati.

Bautista-Agut a fost mult mai convingator in prima runda, acolo unde l-a avut ca adversar pe campionul ultimelor doua editii de la Hamburg. Roberto s-a impus cu scorul de 6-4, 6-3, insa victoria nu trebuie sa ne impresioneze, avand in vedere faptul ca Nikoloz Basilashvili se prezenta la acel meci dupa o serie de patru infrangeri la rand, suferite in minim de seturi.

Roberto nu a avut un parcurs remarcabil nici in sezonul de hard american. Dupa semifinala jucata la Western & Southern Open, in fata lui Novak Djokovic, acesta a cedat in runda secunda de la US Open, in fata canadianului Vasek Pospisil. In fata lui Basilashvili, Bautista-Agut a jucat primul sau meci din acest sezon pe zgura.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Koepfer poate produce surpriza

Inainte de a alege un pronostic pentru acest duel trebuie sa tinem cont de mai multe aspecte. La Hamburg se joaca cu spectatori in tribune. Un numar redus de spectatori, insa suficienti pentru a incuraja un jucator german. Bautista-Agut este genul de jucator capabil sa obtina performante pe orice suprafata, insa zgura nu se afla printre preferintele sale. Sa nu uitam ca saptamana viitoare incepe marele slam de la Paris, iar acest turneu este folosit de jucatorii de top pentru a intra in forma inainte de Roland Garros. Este ultimul meci al zilei pe arena centrala, iar spectatorii ar putea sa-i ofere lui Koepfer energia necesara pentru a produce surpriza zilei la Hamburg.

 H2H & info

  • Cei doi jucatori se afla la primul duel direct;
  • In prezent, germanul ocupa cea mai buna clasare a carierei, locul 66 ATP;
  • Koepfer nu are titluri sau finale in circuitul ATP, insa are un titlu Challenger, cucerit in 2019, pe iarba de la Ilkley;
  • Bautista-Agut are 9 titluri ATP, unul singur fiind obtinut pe zgura (Stuttgart 2014);
  • Ibericul are si o finala jucata pe zgura, la Gstaad, in 2018, plus alte 6 finale jucate pe hard;
  • In 2020, Roberto are un bilant de 15 victorii si 5 infrangeri;

Ponturi tenis » Miercuri 19:30 Roberto Bautista-Agut – Dominik Koepfer
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Minim un set Koepfer – Cota 2.02 la Betano
Victorie Koepfer – Cota 3.85 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu