Pariuri fotbal » Academica – Gaz Metan » Duel sub semnul echilibrului la Clinceni!

Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă de la ora 14:45, confruntarea urmând a conta pentru runda a V-a a Ligii 1. 3.20 este la Superbet cota pentru ca duelul să se termine nedecis.

Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș
Cote Superbet: 2.70 3.20 2.70
Ilfovenii sunt fără victorie în acest sezon al Ligii 1 după patru runde fiind pe locul 12 cu 3 puncte. Învinși la debut pe teren propriu cu scorul de 2-1 de CFR Cluj, elevii lui Ilie Poenaru au bifat trei remize consecutive dintre care două în deplasare cu FC Hermannstadt (2-2) și FC Botoșani (0-0) și una pe teren propriu cu Chindia (0-0). De partea cealaltă Gaz Metan Mediaș vine la Clinceni cu o zestre de 6 puncte în clasament fiind pe locul 6. Ardelenii au alternat evoluțiile bune cu unele slabe, bifând două victorii, 2-0 cu FC Argeș pe teren propriu și 4-1 în Copou cu Poli Iași, și două eșecuri, 2-1 pe „Anghel Iordănescu” cu FC Voluntari și 3-1 „acasă” cu Dinamo.

H2H & Info
  • 8 goluri în cele două partide oficiale s-au marcat între Academica și Gaz Metan
  • Ardelenii s-au impus în ambele partide susținute cu ilfovenii în sezonul trecut
  • Ultimele două din cele trei remize consecutive ale ilfovenilor s-au terminat cu scorul de 0-0
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Duelul de la Clinceni se anunță a fi unul echilibrat, cum reiese de altfel și din cotele afișate la pariuri de bookmakeri, ambele echipe având cota 2.70 pentru a se impune, remiza fiind cotată cu 3.20. Cu toate că este fără victorie în acest sezon, Academica nu a arătat rău și a reușit să iasă de pe teren neînvinsă din duelurile cu FC Hermannstadt și FC Botoșani, două formații care au ca obiectiv play-off-ul în acest sezon al Ligii 1. Ilfovenii ar putea profita în încercarea de a bifa primul succes stagional atât de atmosfera apăsătoare de la Mediaș, Dusan Uhrin fiind la „cuțite” cu șefii clubului, cât și de faptul că moralul ardelenilor este afectat în urma eșecului cu Dinamo.

Pariuri fotbal » Academica Clinceni – Gaz Metan Mediaș
Oricare repriză X- cota 1.42 la Superbet
1X și peste 1.5 goluri – cota 1.97 la Superbet
Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.



Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu