Pariuri baschet » Celtics – Heat: Boston, la un pas de eliminare!

Boston Celtics si Miami Heat se intalnesc in finala Conferintei de Est din NBA. Meciul 5 se va disputa sambata, nu inainte de ora 03:30, in AdventHealth Arena din Orlando, fara spectatori.

Dupa ce s-au impus in meciul 3, cu scorul de 117 la 106, cei de la Celtics pareau ca relanseaza finala Conferintei de Est. Heat s-au regrupat dupa acel esec si si-au trecut in cont al 3-lea succes din aceasta serie, cu scorul de 112 la 109. Astfel, trupa lui Erik Spoelstra a ajuns la un singur succes de prezenta in finala NBA, rezultat pe care nu l-ar fi anticipat nimeni la startul sezonului. Debutantul Tyler Herro a fost eroul celor de la Heat in meciul 4. Acesta a fost cel mai bun marcator, cu 37 de puncte, 6 recuperari si 3 pase decisive.

In acea partida, cauza esecului suferit de Celtics nu a fost Tyler Herro, ci turnover-urile. Trupa din Boston a comis cu 11 turnover-uri in plus fata de adversarii lor, care au avut doar 8 posesii pierdute. Cu astfel de cifre, este greu sa castigi un meci de playoff, chiar daca la toate celelalte capitole legate de statistica, Celtics au fost superiori.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ultima sansa pentru „verzi”

In aceste momente, cei de la Celtics au nevoie de trei victorii la rand pentru calificarea in finala NBA. Ar fi o adevarata dezamagire pentru trupa lui Brad Stevens sa fie din nou eliminata in finala Conferintei de Est. Pana in repriza secunda, atunci cand turnover-urile au inceput sa curga intr-un numar extrem de ridicat, cei de la Celtics au controlat disputa cu Miami. Ne asteptam la o prestatie mult mai solida din partea celor de la Celtics si la un succes prin care sa prelungeasca aceasta serie.

 H2H & info

  • Dupa primele patru meciuri din aceasta serie, scorul este 3-1 in favoarea celor de la Heat;
  • In sezonul regulat, Celtics s-au impus in doua din cele trei dueluri directe cu cei de la Heat;
  • Trupa din Boston are cea mai solida defensiva din playoff (102.7), in timp ce Miami este a 3-a la acest capitol (105.7);
  • Heat au si a 5-a cea mai buna ofensiva din playoff, cu o medie de 111.5 puncte marcate pe meci;

Ponturi baschet » Sambata 03:30 Boston Celtics – Miami Heat
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 205,5 puncte (inclusiv prelungiri) – Cota 1.47 la Betano
Victorie Boston Celtics (inclusiv prelungiri) – Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu