Pariuri fotbal » Poli Iași – FCSB » „Pancone” luptă cu „grădinița” rivalilor de-o viață în Copou pentru trei puncte!

Poli Iași – FCSB va avea loc duminică de la ora 21:45, duelul urmând a conta pentru runda a V-a a acestui sezon competițional al Ligii 1. 2.70 este la Unibet cota pentru un succes al „roș-albaștrilor” în Moldova!

Poli Iași – FCSB
Cote Unibet: 2.38 4.00 2.70
Aflată la un moment dat sub semnul incertitudinii din cauza crizei în care se află FCSB, formație măcinată de COVID-19, duelul din Copou se va disputa în cele din urmă conform programării inițiale. La fel ca și la ultimele meciuri oficiale, FCSB nu se va putea baza pe cei mai buni jucători, aceștia fiind pozitivi la coronavirus. În plus, față de duelul de joi din Europa League cu Slovan Libere când a primit ajutorul celor de la Hermannstadt care i-a împrumutat pe Karanovic și Caiado, FCSB va veni în Copou fără cei doi jucători care imediat după jocul cu cehii au fost trimiși de Gigi Becali înapoi la Anamaria Prodan. „Dacă se joacă, nu avem ce face. Respectăm competiția. Mergem cu copiii!”, a declarat resemnat „princialul” de conjunctură al bucureștenilor, Mihai Pintilii.

În ciuda crizei pe care o traversează din cauza cazurilor pozitive de coronavirus, „roș-albaștrii” se aflau la startul rundei pe locul 3 cu 9 puncte, la o lungime de CFR Cluj și două trei de liderul Universitatea.

H2H & Info             

  • 10 goluri a primit Poli Iași în acest sezon având cea mai modestă defensivă a campionatului
  • 10 goluri a marcat FCSB în acest sezon având cel mai bun atac al campionatului
  • Poli Iași a câștigat două din ultimeie cinci directe din Liga 1, celelate trei partide fiind adjudicate de „roș-albaștri”
  • Ultimele trei confruntări directe s-au terminat cu scorul de 2-1; de două ori s-a impus FCSB și o dată Poli Iași, toate victoriile fiind obținute pe teren advers
  • În 4 din ultimele 5 directe selecția „peste 2.5 goluri” a fost câștigătoare, iar în ultimele 3 directe au maract și ambele formații
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Daniel Pancu este decis să profite din plin de situația de criză de la FCSB și să bifeze cu moldovenii săi cei de-al treilea succes stagional, după cele reușite cu 1-0 contra Chindiei și 3-2 cu UTA. Celelate două mecuri ale ieșenilor cu „Pancone” pe bancă în acest sezon au fost cedate la scor, 4-0 la Botoșani în derby-ul Moldovei și 4-1 în Copou cu Gaz Metan Mediaș, Poli fiind după 4 runde pe locul 7 cu 6 puncte.

Victoria de la Arad cu UTA a adus și liniștea în vestiarul din Copou, moldovenii primindu-și și restanțele financiare, astfel că gândurile lui Cristea & co vor fi duminică doar la cele trei puncte puse în joc cu „grădinița” FCSB-ului.

Profitul din pariuri se face acum mai simplu si mai inteligent! Beneficiaza astazi de Pachetul de Bun Venit Unibet ce contine, pentru toti noii clienti ai agentiei, un Bonus de 300 de lei!

Cum incasezi Bonusul?

Nu ai de indeplinit nicio formalitate speciala pentru a beneficia de pariul gratuit Unibet. Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

1. Inregistreaza-te la Unibet utilizand acest link special

2. Fa o depunere in contul tau Unibet si solicita bonusul de bun in valoare de 300 lei! Bonusul trebuie rulat la cote de doar 1.40, adica in cele mai atractive conditii de pe piata

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu