Ponturi tenis » Rojer/Tecau – Peers/Venus: Horia si Jules tintesc finala de la Hamburg!

Sambata, incepand cu ora 18:00, se va disputa partida Rojer/Tecau – Peers/Venus, din cadrul semifinalei de la Hamburg, Germania. Intalnire in premiera intre cele doua perechi, pentru un loc in finala de la Hamburg. Aici, invingatorii din semifinale ii vor intalni pe Dodig/Pavic, ce au trecut cu 6-4, 6-4, de Koolhof/Mektic, in prima semifinala.

Rojer si Tecau s-au calificat in doar a doua semifinala a sezonului si prima disputata pe suprafata de zgura. Cealalta semifinala a lor a fost la US Open, pierduta in doua seturi cu Pavic/Soares. La Hamburg, unde Rojer si Tecau evolueaza impreuna pentru prima data, au trecut pana acum de Cabal/Farah, scor 6-6 si retragere, apoi de Mahut/Martin, scor 6-3, 7-5. Palmaresul semifinalelor jucate pe zgura pentru Rojer/Tecau este unul excelent, cu 6 victorii si doar doua infrangeri.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Peers si Venus fac pereche doar din startul anului 2020, iar palmaresul general este de 12 victorii si 6 infrangeri. Cuplul australiano-neo-zeelandez a castigat turneul de la Dubai, pe suprafata hard si a bifat o semifinala pe zgura la Roma, saptamana trecuta. In capitala Italiei, Peers/Venus au fost invinsi de Granollers/Zeballos, dupa doua tie-break-uri. Chiar si cu alti parteneri, Peers si Venus sunt jucatori ce prefera suprafetele rapide in dauna zgurii.

Intalnire in premiera intre cele doua perechi!

Rojer si Tecau au o mai mare experienta in astfel de meciuri, cat si pe suprafata de zgura. Daca dubul olandezo-roman isi va face jocul obisnuit, victoria ar trebui sa fie de partea lor.

H2H & Info

  • Rojer/Tecau nu au mai evoluat pana acum la Hamburg
  • Peers/Venus fac pereche doar de la inceputul anului 2020
  • Rojer/Tecau au pierdut in semifinale la US Open
  • Peers/Venus au castigat turneul de la Dubai

Ponturi tenis » S 18:00 Rojer/Tecau – Peers/Venus
Victorie Rojer/Tecau: Cota 1.73 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu