Pariuri fotbal » Paderborn – Hamburg: Pariem cu incredere pe cotele 1.57 si 1.70!

Luni, incepand cu ora 21:30, se va disputa partida Paderborn – Hamburg, din cadrul etapei a 2-a din 2.Bundesliga. Chiar daca Hamburg a castigat 3 din ultimele 4 meciuri directe, Paderbon s-a impus in cel mai recent, scor 4-1 in 12 mai 2019, duel contand tot pentru Zweite. Pe teren propriu, Paderborn a pierdut doua din cele patru dispute cu Hamburg.

Dupa retrogradarea din Bundesliga, Paderborn isi propune sa revina rapid in primul esalon fotbalistic german. Totusi, echipa lui Steffen Baumgart a pornit cu stangul in acest sezon, infrangere cu 1-0 la Kiel, in ciuda unui joc la fel de bun ca al adversarei. Infrangerea a venit dupa o evolutie pozitiva in primul tur al Cupei Germaniei, 5-0 cu Wiedenbruck. Paderborn a promovat de doua ori in Bundesliga, in sezoanele 2013/2014 si 2018/2019, ambele dati de pe locul secund in Zweite.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dupa infrangerea socanta din primul tur al Cupei Germaniei, 1-4 cu Dresda, la debutul lui Daniel Thioune pe banca lui Hamburg, a urmat un rezultat pozitiv. HSV a invins Dusseldorf, scor 2-1 pe teren propriu, in prima etapa a noului sezon din Zweite. A fost o victorie importanta pentru Hamburg, venita in fata unui alt adversar ce a retrogradat din Bundesliga. Gruparea lui Thioune a ratat promovarea in ultimele doua sezoane, dupa infrangeri socante in final de stagiune.

Hamburg a castigat 3 din ultimele 4 meciuri directe!

Spre deosebire de Dieter Hecking, Daniel Thioune propune un joc ceva mai ofensiv si mai riscant, astfel incat Hamburg se va deschide la Paderborn. Datorita acestui fapt, vom miza pe goluri, dar si o sansa dubla. Aceste pronosticuri au cotele 1.57 si 1.70, iar ele pot fi plasate la Betano.

H2H & Info

  • Paderborn a retrogradat din Bundesliga in 2019/2020
  • SC 07 nu are vreun trofeu oficial in Germania
  • Hamburg a castigat de 6 ori titlul in Bundesliga
  • HSV s-a impus de 3 ori in Cupa Germaniei

Pariuri fotbal » L 21:30 Paderborn – Hamburg
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X: Cota 1.57 la Betano
Peste 2.5 goluri: Cota 1.70 la Betano

Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu