Pariuri fotbal » PAOK Salonic – Krasnodar: Rusii au un avantaj minim dupa prima mansa!

Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida PAOK Salonic – Krasnodar, din cadrul play-off-ului Ligii Campionilor, mansa retur. In tur, rusii s-au impus cu 2-1 „acasa”, prin golurile marcate de Claesson (penalty) si Cabella, respectiv Pelkas. Cele doua formatii s-au mai intalnit in faza grupelor Europa League, sezonul 2015/2016, cand Krasnodar a castigat cu 2-1 pe teren propriu, iar in deplasare a remizat, scor 0-0.

PAOK Salonic are nevoie sa isi imbunatateasca performanta pentru a elimina Krasnodar. Golul marcat in Rusia de Pelkas s-ar putea dovedi decisiv, dar la fel ar putea fi si penalty-ul ratat la 0-0 de acelasi jucator grec. Claesson si Cabella au adus victoria rusilor, scor final 2-1, insa PAOK Salonic a demonstrat un joc excelent pe teren propriu in aceste preliminarii. Grecii au invins pana acum pe „Toumba” Besiktas, scor 3-1 si Benfica, scor 2-1. Grecii, antrenati de portughezul Abel Ferreira, sunt la un pas de prima calificare in grupele Ligii Campionilor, din istoria clubului. Cu 8 prezente in grupele Europa League, PAOK Salonic a fost eliminata de doua ori in play-off-ul Ligii.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Krasnodar a inscris in minutul 70 golul victoriei prin Cabella, dar repriza a doua a apartinut grecilor, ce au avut mai multe situatii de poarta decat elevii lui Murad Musayev. „Taurii” sunt pentru al doilea sezon consecutiv in play-off-ul Ligii Campionilor, insa in grupe nu s-a calificat niciodata. Rusii au fost eliminati de Olympiakos Pireu in 2019/2020, dupa o dubla infrangere, 1-2 si 0-4. Spre deosebire de sezonul precedent, cand Krasnodar a invins FC Porto in turul 3 preliminar, de aceasta data rusii au fost plasati direct in play-off-ul competitiei.

Krasnodar este neinvinsa in cele 3 intalniri directe cu PAOK Salonic!

Krasnodar vine dupa o evolutie neconcludenta in Rusia, 1-1 pe terenul lui Sochi, ce a evoluat jumatate de meci in inferioritate numerita. De partea opusa, PAOK Salonic a remizat la Volos, scor 0-0. Chiar daca echipa oaspete se va califica in grupele Ligii Campionilor, nu vedem o victorie externa la Salonic, un teren unde se castiga greu.

H2H & Info

  • PAOK Salonic a castigat 3 titluri de campioana a Greciei
  • Fosta echipa a lui Razvan Lucescu nu a evoluat niciodata in grupele Ligii Campionilor
  • Krasnodar nu a castigat vreun trofeu oficial
  • Rusii nu s-au calificat niciodata in grupele Ligii Campionilor

Pariuri fotbal » Mi 22:00 PAOK Salonic – Krasnodar
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 DNB: Cota 1.53 la Betano
Ambele inscriu: Cota 1.72 la Betano

Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu