Pariuri fotbal » Argentina – Ecuador: Messi & co. s-au impus cu 6-1 in ultimul meci direct!

Vineri, incepand cu ora 03:10, se va disputa partida Argentina – Ecuador, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Argentina s-a impus in 3 din ultimele 4 meciuri directe, inclusiv un 6-1 inregistrat in octombrie 2019, un duel amical disputat in Spania, la Elche.

Argentina incepe campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, ce va avea loc in Qatar. Selectionerul este Lionel Scaloni, ce are un procentaj al victoriilor de 59%, in cele 22 de meciuri la care a luat loc pe banca Argentinei. Din lotul convocat pentru duelurile cu Ecuador si Bolivia, nu lipsesc vedetele Lionel Messi (Barcelona), Paulo Dybala (Juventus), Lautaro Martinez (Inter) sau Giovanni Lo Celso (Tottenham). Cu Scaloni selectioner, gazdele sunt neinvinse in ultimele 7 meciuri disputate, dar ultimul a avut loc in noiembrie 2019.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ecuador vine in Argentina cu atacantul Enner Valencia, fost la West Ham si Everton, transferat in aceasta vara de Fenerbahce. Valencia, 30 de ani, este cel mai periculos jucator al Ecuadorului, selectionata ce a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018. Ultima prezenta a ecuadorienilor a fost la turneul final din 2014, unde au fost eliminati in faza grupelor. Chiar daca selectionata pregatita de Gustavo Alfaro a castigat 3 din ultimele 5 meciuri disputate, cel mai recent duel a fost o infrangere cu Columbia, scor 0-1 in noiembrie 2019.

Argentina are un palmares recent excelent cu Ecuador si este de asteptat sa se impuna pe teren propriu. Totusi, stilul ofensiv al lui Scaloni ar putea aduce un duel cu „peste 2.5 goluri”, la cota 1.80, pariu castigator in 4 din precedentele 5 meciuri disputate de gazde.

H2H & Info
  • Argentina a castigat 3 din ultimele 4 meciuri directe
  • Gazdele s-au impus cu 6-1 intr-un amical din octombrie 2019
  • Argentina este clasata pe locul 9 in clasamentul FIFA, iar Ecuador pe 64

Echipe probabile

Argentina (4-3-2-1): Martinez; Montiel, Otamendi, Martinez, Tagliafico; de Paul, Paredes, Lo Celso; Messi, Gomez; Lautaro

Ecuador (4-3-3): Dominguez; Preciado, Arreaga, Torres, Estupinan; Mena, Mendez, Franco; Ibarra, Valencia, Ibarra

Pariuri fotbal » V 03:10 Argentina – Ecuador
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2.5 goluri: Cota 1.80 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu