Pariuri fotbal » Ucraina – Germania: Dupa 1-7 in Franta, Shevchenko intra in alerta maxima!

Sambata, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Ucraina – Germania, din cadrul etapei a 3-a din Liga Natiunilor, Liga A. Germania este neinvinsa in toate cele 6 meciuri directe. Selectionata condusa de Joachim Low a castigat cu 2-0 precedentul duel cu Ucraina, disputat in faza grupelor turneului final EURO 2016.

Ucraina a avut o evolutie catastrofala la Paris cu Franta, intr-un meci amical disputat miercuri seara. Selectionata condusa de Andryi Shevchenko a fost invinsa cu 7-1, dupa ce la pauza, elevii lui Didier Deschamps conduceau cu 4-0. „Cireasa de pe tort” a fost golul marcat in minutul 9 de Camavinga, 17 ani, direct din „foarfeca”. Ucraina a fost o umbra a echipei foarte solide construita de Shevchenko in ultimii doi ani, iar un duel cu Germania ar putea aduce un deznodamant similar.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Germania a ratat o victorie cu Turcia ca prin urechile acului, in amicalul disputat miercuri seara la Koln. Nemtii au condus de 3 ori, dar Karaman a punctat in minutul 90+4, stabilind scorul final al intalnirii, 3-3. Germania are in continuare mari probleme in defensiva, chiar daca mijlocul si atacul functioneaza excelent. Joachim Low este adeptul multor schimbari de la un meci la altul, iar disputa cu Ucraina ar putea propune in primul 11 jucatori ca Amiri, Dahoud, Gosens sau Stark.

Tinand cont de apetitul ofensiv al Germaniei, pus in balanta cu evolutia dezastruoasa a Ucrainei cu Franta, credem ca vom avea parte de goluri si la Kiev. Astfel, propunem pariuri la cotele 1.67 si 2.15, ce pot fi plasate cu usurinta la agentia Superbet!

H2H & Info
  • Germania este neinvinsa in toate cele 6 meciuri directe
  • Nemtii ocupa locul 14 in clasamentul FIFA
  • Ucraina este clasata pe locul 24 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Ucraina: Bushchan; Konoplya, Zabarnyi, Mykolenko, Mykhaylichenko; Malinovskiy, Shaparenko, Kharatin, Makarenko, Zubkov; Yarmolenko

Germania: Neuer; Rudiger, Sule, Can; Klostermann, Kimmich, Kroos, Gosens; Havertz; Werner, Gnabry

Pariuri fotbal » S 21:45 Ucraina – Germania
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2.5 goluri: Cota 1.67 la Superbet
Ambele inscriu: Cota 2.15 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu