Pariuri fotbal » Croatia – Suedia: Investim intr-un pariu combinat, la cota 1.60!

Duminica, incepand cu ora 19:00, se va disputa partida Croatia – Suedia, din cadrul etapei a 3-a din Liga Natiunilor, Liga A. Croatia a castigat 3 din cele 4 intalniri directe, dar cel mai recent duel a fost adjudecat de Suedia, 3-1 in februarie 2012, „amical” disputat in deplasare. 

Croatia vine dupa o victorie importanta, 2-1 in Elvetia, meci amical jucat in aceasta saptamana. In Liga Natiunilor, selectionata condusa de Zlatko Dalic a cedat in doua deplasari tari, 1-4 cu Franta si 2-4 in Portugalia. Chiar daca echipa Croatiei are parte de un mijloc si atac performant, defensiva lasa de dorit, cele 8 goluri incasate fiind prea mult pentru finalista Cupei Mondiale din 2018. Astfel, disputa de duminica impotriva Suediei este una de totul sau nimic pentru gazde.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Suedia a obtinut si ea o victorie impresionanta, 2-1 in Rusia, adversar ce se afla intr-o forma sportiva de exceptie. Elevii lui Janne Andersson au si ei nevoie de puncte, deoarece au pierdut ambele intalniri din Liga Natiunilor, 0-1 cu Franta si 0-2 cu Portugalia, chiar pe „Friends Arena” din Stockholm. Daca este dificil de crezut ca Franta sau Portugalia vor rata primele pozitii in grupa, Suedia si Croatia se vor lupta pentru a evita ultimul loc, retrogradabil in urmatoarea liga valorica a competitiei.

In ciuda infrangerilor externe, Croatia ramane o echipa greu de batut pe teren propriu. In aceste conditii, propunem un singur pariu, unul combinat, „1X & peste 1.5 goluri”, la cota 1.60 disponibila la Superbet!

H2H & Info
  • Croatia a castigat 3 din cele 4 intalniri cu Suedia
  • Croatii ocupa locul 8 in clasamentul FIFA
  • Suedia este clasata pe locul 18 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Croatia (4-3-3): Dominik Livakovic, Domagoj Bradaric, Domagoj Vida, Dejan Lovren, Dario Melnjak, Marcelo Brozovic, Mateo Kovacic, Luka Modric, Josip Brekalo, Andrej Kramaric, Ivan Perisic

Suedia (4-4-2): Robin Olsen, Mikael Lustig, Victor Lindelof, Pontus Jansson, Pierre Bengtsson, Emil Forsberg, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Viktor Claesson, Alexander Isak, Marcus Berg

Pariuri fotbal » D 19:00 Croatia – Suedia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X & peste 1.5 goluri: Cota 1.60 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu