Pariuri fotbal: Bosnia și Herțegovina – Olanda: Frank de Boer la primul meci oficial pe banca batavilor »» Ponturi în cote 1.46 și 1.87!

Bosnia și Herțegovina – Olanda se va disputa duminica, 11 octombrie, incepand cu ora 19:00 in Liga Natiunilor. Partida se va disputa pe Bilino Polje din Zenica si va fi arbitrata de rusul Serghei Karasev.

Bosnia și Herțegovina – Olanda
Cote Betano: 7.35  4.35  1.46

Echipa gazda vine dupa meciul disputat joi in playoff-ul pentru EURO 2020. Desi Bonsia si Hertegovina avea prima sansa la calificare in fata Irlandei de Nord, Dzeko & Co. si-au dezamagit fanii. Echipa lui Bajevic a „deschis” scorul inca din minutul 14, s-a vazut egalata la 8 minute dupa pauza, iar apoi a fost eliminata la loviturile de departajare.
Asadar, Bosnia si Hertegovina revine la meciurile din Liga Natiunilor, acolo unde are doar un punct dupa doua runde, o remiza 1-1 in Italia si o infrangere 1-2 pe teren propriu cu Polonia. La Betano, echipa gazda are cota 1.80 sa inscrie in aceasta partida.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Frank de Boer la primul meci oficial pe banca „batavilor

De partea cealalta, gruparea vizitatoare a disputat miercuri o partida amicala cu Mexic. A fost meciul de debut pentru Frank de Boer pe banca batavilor si din pacate pentru el, Olanda a fost invinsa cu 1-0.
Referitor la parcursul de pana acum din Liga Natiunilor, oaspetii au inregistrat o victorie cu Polonia (1-0) si o infrangere cu acelasi scor in Italia. Asadar, dupa doua runde, Olanda se afla pe 2 cu un total de 3 puncte, la o lungime distanta de lidera Italia.

Conform bookmakerilor, Olanda are clar prima sansa la victorie si este si mai proaspata din punct de vedere fizic, pentru ca Frank de Boer a rulat mai multi jucatori in partida amicala cu Mexic. De partea cealalta, Bosnia si Hertegovina vine dupa un meci de 120 de minute si dupa un rezultat dezamagitor.

H2H & Info

  • Bosnia si Hertegovina, o singura victorie in ultimele 6 meciuri
  • Olanda vine dupa 3 partide in care s-a marcat exact un gol
  • Olanda vine dupa doua infrangeri consecutive cu Mexic si Italia

Ponturi fotbal » D. 19:00 Bosnia și Herțegovina – Olanda
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Olanda sa castige: Cota 1.45 la Betano
gol marcat dupa minutul 73: Cota 1.87 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu