Pariuri fotbal » Rusia – Turcia: Gazdele sunt neinvinse in toate cele 4 meciuri directe!

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Rusia – Turcia, din cadrul etapei a 3-a din Liga Natiunilor, Liga B. Rusia este neinvinsa in toate cele 4 meciuri directe, inregistrand doua victorii si doua remize. Cele doua succese au venit in editia precedenta a Ligii Natiunilor, 2-1 in Turcia si 2-0 pe teren propriu.

Rusia a traversat o perioada fantastica din punct de vedere al jocului si al rezultatelor, dar a venit o infrangere surprizatoare, 1-2 pe teren propriu cu Suedia, intr-un amical disputat in aceasta saptamana. Pana la acest meci, selectionata condusa de Stanislav Cherchesov avea 10 victorii in precedentele 11 partide, cedand o singura data, scor 1-4 cu Belgia la Sankt Petersburg. In primele doua etape ale Ligii Natiunilor, Rusia a obtinut 6 puncte, gratie succeselor cu Serbia, scor 3-1 pe teren propriu, respectiv 3-2 in Ungaria.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

De partea opusa, Turcia vine dupa un rezultat important, 3-3 in Germania, amical din aceasta saptamana. Nemtii au condus de 3 ori, dar elevii lui Senol Gunes au revenit de fiecare data. Turcii nu au invins pana acum in Liga Natiunilor, avand un insucces cu Ungaria, scor 0-1, apoi au remizat in Serbia, scor 0-0. Inainte de disputa de la Moscova, Turcia are o serie de 5 deplasari consecutive fara esec, bifand doua victorii si trei rezultate de egalitate.

Dupa evolutiile celor doua natiuni la meciurile din mijlocul saptamanii, ne asteptam la goluri si de aceasta data. Pariem pe cotele 1.53 si 2.00, disponibile la Superbet, accentuand faptul ca Rusia este totusi foarte greu de batut „acasa”.

H2H & Info
  • Rusia este neinvinsa in toate cele 4 meciuri directe
  • Rusii ocupa locul 33 in clasamentul FIFA
  • Turcia este clasata pe locul 32 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Rusia: Shunin; Fernandes, Semenov, Kutepov, Karavaev; Zobnin, Kuzyaev; Ionov, Bakaev, Cheryshev; Dzyuba

Turcia: Cakir; Celik, Soyuncu, Ayhan, Meras; Yokuslu, Tufan; Omur, Calhanoglu, Under; Yilmaz

Pariuri fotbal » D 21:45 Rusia – Turcia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 DNB: Cota 1.53 la Superbet
Ambele inscriu: Cota 2.00 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu