Pariuri fotbal » Serbia – Ungaria: Pronosticuri la cotele 1.55 si 1.88, pentru primul duel direct!

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Serbia – Ungaria, din cadrul etapei a 3-a din Liga Natiunilor, Liga B. La Belgrad se va consemna prima intalnire directa dintre cele doua natiuni. Dupa primele doua etape ale competitiei, gazdele au un singur punct, iar oaspetii au castigat 3 puncte.

Serbia vine dupa o mare victorie, 2-1 in Norvegia, scor stabilit dupa prelungiri, in semifinalele barajului de calificare la EURO 2020. In finala barajului, sarbii vor intalni Scotia in 12 noiembrie, pe teren propriu. Selectionata Serbiei, pregatita de Ljubisa Tumbakovic, a debutat in noua editia din Liga Natiunilor cu o infrangere in Rusia, scor 1-3, apoi a bifat o remiza alba cu Turcia. Pe teren propriu, Serbia a pierdut un singur meci din ultimele noua, 2-4 cu Portugalia, in preliminariile pentru EURO 2020.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ungaria s-a descurcat admirabil in semifinala barajului de calificare la EURO 2020, castigand cu 3-1 in Bulgaria. Maghiarii puteau fi adversarii Romaniei, insa „tricolorii” au pierdut in Islanda, scor 1-2. Ungaria este antrenata de italianul Marco Rossi si a castigat in Turcia, scor 1-0, in prima etapa din Liga Natiunilor. In al doilea meci, maghiarii au pierdut cu Rusia pe teren propriu, scor 2-3, la capatul unui duel ofensiv senzational.

Cu un singur punct dupa doua meciuri, Serbia este obligata sa obtina un rezultat pozitiv pentru a mai conta in grupa din Liga B. Un succes la pauza sau la final pentru gazde este cotat cu 1.55 la Superbet, iar minim doua reusite sarbe au o cota de 1.88 la aceeasi agentie!

H2H & Info
  • Va fi primul meci direct intre cele doua selectionate
  • Serbia ocupa locul 31 in clasamentul FIFA
  • Ungaria este clasata pe locul 52 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Serbia: Dmitrovic; S. Mitrovic, Veljkovic, Milenkovic; Lazovic, Maksimovic, Milivojevic, Radonjic; Milinkovic-Savic, Tadic; A. Mitrovic

Ungaria: Gulacsi; Attila Szalai, Lang, Orban; Nego, Nagy, Gazdag, Hangya; Sallai, Nikolic; Adam Szalai

Pariuri fotbal » D 21:45 Serbia – Ungaria
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 pauza sau final: Cota 1.55 la Superbet
Gazdele inscriu peste 1.5 goluri: Cota 1.88 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 2


Lasa un comentariu