Pariuri fotbal » Grecia – Moldova: Gazdele sunt fara esec in grupa 3!

Grecia si Moldova se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei 3 a ligii C din UEFA Nations League. Confruntarea se va disputa duminica, de la ora 21:45, pe Olympic Stadium of Athens „Spiros Louis”.

Grecia a avut un start decent in grupa 3, castigand patru puncte in primele doua etape. Acestia au remizat in Slovenia, scor 0-0, pentru ca trei zile mai tarziu sa se impuna in Kosovo, cu scorul de 2-1. Moldova nu s-a descurcat la fel de bine in primele doua meciuri jucate in grupa 3. Vecinii nostri au remizat pe teren propriu cu Kosovo, scor 1-1, in timp ce in deplasarea din Slovenia au cedat cu scorul de 0-1. Remiza cu Kosovo a fost singurul rezultat pozitiv obtinut de Moldova in ultimele 11 meciuri.

Mai mult decat atat, echipa oaspete se prezinta la acest duel dupa un esec umilitor suferit in Italia, scor 0-6. Nici Grecia nu s-a descurcat foarte bine in deplasarea din Austria, acolo unde au cedat cu scorul de 1-2, ambele partide fiind amicale.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Oaspetii, fara forta in ofensiva

Moldova nu a reusit sa marcheze in opt din ultimele noua deplasari, iar asta spune multe despre atacul nationalei condusa de Engin Fırat. Nici Grecia nu este o nationala de speriat, insa sansele sa primeasca gol de la Moldova, mai ales pe teren propriu, sunt destul de scazute.

 H2H & info

  • Grecia este neinvinsa in cele cinci dispute directe cu Moldova, avand patru victorii;
  • Cele doua s-au intalnit ultima data in 2009, in preliminariile pentru Campionatul Mondial, atunci cand cele doua reprezentative au remizat in Moldova, scor 1-1;
  • Moldova a pierdut 10 din ultimele 11 meciuri jucate in toate competitiile, nereusind sa marcheze in opt din ultimele noua deplasari;
  • Trei din ultimele patru victorii ale Greciei au fost obtinute cu acelasi scor, 2-1;

Ponturi fotbal » Duminica 21:45 Grecia – Moldova
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Moldova marcheaza sub 0,5 goluri – Cota 1.40 la Betano
Grecia castiga & sub 3,5 goluri – Cota 1.66 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu