Ponturi fotbal online » Polonia – Italia: Pariuri pe goluri in cote de 1.50 si 1.82 + Echipele probabile: Lewandowski, titular in ofensiva gazdelor!

Polonia - Italia

Duminica, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Polonia – Italia, din cadrul rundei a 3-a din cadrul Grupei 1 a Ligii A din Liga Natiunilor.

Mizam pe totalul golurilor

Grupa 1 din Liga A a Ligii Natiunilor este una deosebit de echilibrata. Pe de o parte, Italia si Olanda sunt favorite in vederea obtinerii primelor doua pozitii, insa, pe de alta parte, atat Polonia, cat si Bosnia si Hertegovina, celelalte formatii din grupa, pot oricand „smulge” rezultate pozitive impotriva favoritelor. Conduse din teren de fotbalisti precum Lewandowski sau Dzeko, acestea pot „detonata bomba” in orice moment. In acest sens, cu certitudine, „Squadra Azzura” va avea o misiune extrem de dificila la Gdansk.

In perspectiva intalnirii din ultima zi a saptamanii, ambele formatii au cel mai bun lot la dispozitie. Cu exceptia jucatorului lui Napoli, Piotr Zielinski (aflat in carantina), nici Polonia si nici Italia nu au indisponibili importanti. Astfel, tinand cont de jocul caracteristic celor doua echipe, ne putem astepta la un duel inc are reusitele sa isi faca simtita prezenta. Intocmai plecand de la aceasta idee am ales si noi sa ne conturam cele doua pronosticuri.

Echipe probabile

Polonia (4-4-2): Szczesny – Bereszynski, Bednarek, Glik, Kedziora – Grosicki, Krychowiak, Klich, Szymanski – Lewandowski, Piatek;

Itali (4-3-3): Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Biraghi – Verratti, Jorginho, Barella – Chiesa, Immobile, Shaarawy.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


H2H & Info
  • Italia, 4 puncte obtinute impotriva Poloniei in ultima „dubla” din Liga Natiunilor (2018);
  • Polonia vine dupa amicalul castigat cu Finlanda, scor 5-1;
  • „Squadra-Azzura”, fara esec din septembrie 2018.

Vezi alte ponturi propuse de Tudor » CLICK AICI!


Pariuri fotbal » D 21:45: Polonia – Italia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2 goluri asiatic: Cota 1.50 la 888Sport;
Ambele marcheaza: Cota 1.86 la 888Sport

Pariaza la 888Sport! Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu