Pariuri fotbal » Rusia – Ungaria: Disputa este „vazuta” prin cotele 1.41 si 1.95!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Rusia – Ungaria, din cadrul etapei a 4-a din Liga Natiunilor, Liga B. Rusia este neinvinsa in toate cele 6 meciuri directe, inregistrand cinci victorii si o remiza. In partida tur din Liga Natiunilor, Rusia s-a impus cu 3-2 la Budapesta, la capatul unui meci in care a condus cu 3-0 din minutul 46.

Rusia nu se regaseste cu dupa infrangerea din amicalul cu Suedia, scor 1-2 pe teren propriu, bifand doar un rezultat de egalitate cu Turcia, in Liga Natiunilor. In disputa de la Moscova, Miranchuk a deschis scorul pentru gazde in minutul  28, insa Karaman a egalat in minutul 62, stabilind scorul final. Rusia conduce grupa din Liga Natiunilor cu 7 puncte, iar o eventuala victorie impotriva Ungariei ar linisti situatia, inainte de ultimele doua meciuri, cu Turcia si Serbia.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

De partea opusa, Ungaria mai bifeaza un rezultat mare, victorie cu 1-0 cu Serbia, la Belgrad. Konyves a marcat singurul gol al partidei in minutul 20, iar maghiarii ajung la 6 puncte obtinute in Liga Natiunilor. Cu un singur punct sub liderul Rusia, Ungaria va tinti minim o remiza la Moscova, care sa o tina aproape inainte de meciurile finale. Pentru maghiari, va urma si finala barajului de calificare la EURO 2020, impotriva selectionatei Islandei.

Rusia joaca destul de deschis, iar meciul din tur a adus 5 reusite pe tabela de marcaj. Indiferent de cine va avea castig de cauza, propunem pariuri pe goluri, la cotele 1.41 si 1.95, disponibile la Superbet!

H2H & Info
  • Rusia este neinvinsa in toate cele 6 meciuri directe
  • Rusii ocupa locul 33 in clasamentul FIFA
  • Ungaria este clasata pe locul 52 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Rusia: Shunin; Karavayev, Semenov, Kutepov, Zhirkov; Zobnin, Gazinskiy; Ionov, Miranchuk, Cheryshev; Dzyuba

Ungaria: Dibusz; Orban, Lang, Attila Szalai; Nego, Nagy, Siger, Schafer; Kalmar; Szalai, Konyves

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Rusia – Ungaria
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 0.5 goluri in prima repriza: Cota 1.41 la Superbet
Ambele inscriu: Cota 1.95 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu