Pariuri fotbal » Portugalia – Suedia: Dupa 2-0 in tur, lusitanii cauta o noua victorie!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Portugalia – Suedia, din cadrul etapei a 4-a din Liga Natiunilor, Liga A. Portugalia este neinvinsa in 9 din precedentele 10 meciuri directe, iar in tur, s-a impus cu 2-0 la Stockholm, prin dubla lui Cristiano Ronaldo. Pe teren propriu, lusitanii au cedat intr-un singur duel cu Suedia, 2-3 in martie 2017, meci amical.

Portugalia vine dupa doua rezultate consecutive de 0-0, inregistrate cu Spania pe teren propriu, respectiv cu Franta, in deplasare. La Paris, a fost un duel echilibrat din toate punctele de vedere, iar cele doua natiuni sunt brat la brat pe primele doua pozitii din grupa, cu 7 puncte obtinute. Cristiano Ronaldo & co. vor tinti victoria impotiva Suediei, selectionata ce nu a castigat vreun punct in primele 3 etape din Liga Natiunilor. In Portugalia, gazdele nu au mai pierdut vreun meci din martie 2018, un 0-3 cu Olanda, amical international.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Suedia nu a reusit sa mentina jocul bun din amicalul cu Rusia, castigat cu 2-1 in deplasare si a pierdut cu acelasi scor in Croatia, duel de Liga Natiunilor. Selectionata condusa de Janne Andersson este inca in cautarea primului punct la aceasta competitie, dar a pierdut destul de clar si disputa tur cu Portugalia. Mai mult, insuccesul de la Zagreb a fost primul pentru Suedia dupa o serie de 4 victorii consecutive, cu Insulele Feroe, Malta, Romania si Rusia.

Portugalia va cauta victorie in duelul cu Suedia, dar nu se anunta multe reusite pe tabela de marcaj. Pariul „1X & sub 3.5 goluri” are o cota de 1.45 la Superbet, in timp ce, selectia „nu inscriu ambele” este cotata cu 1.75!

H2H & Info
  • Portugalia este neinvinsa in 9 din ultimele 10 meciuri directe
  • Lusitanii ocupa locul 5 in clasamentul FIFA
  • Suedia este clasata pe locul 18 in clasamentul FIFA

Echipe probabile

Portugalia: Patricio; Cancelo, Pepe, Dias, Guerreiro; Pereira, Moutinho, Fernandes; B. Silva, Felix, Ronaldo

Suedia: Olsen; Krafth, Lindelof, Jansson, M. Olsson; Kulusevski, Ekdal, K. Olsson, Forsberg; Isak, Berg

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Portugalia – Suedia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X & sub 3.5 goluri: Cota 1.45 la Superbet
Nu inscriu ambele: Cota 1.75 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu