Pariuri fotbal » Norvegia – Irlanda de Nord: Un nou recital marca Erling-Braut Haaland?!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Norvegia – Irlanda de Nord, din cadrul etapei a 4-a din Liga Natiunilor, Liga B. Norvegia are un palmares extraordinar cu Irlanda de Nord, castigand 6 din cele 8 meciuri directe. In tur, Haaland & co. s-au impus cu 5-1 la Belfast, intr-un duel in care superstarul lui Dortmund a punctat de doua ori.

Norvegia a avut o evolutie de exceptie in etapa a 3-a din Liga Natiunilor, spulberand selectionata Romaniei, scor 4-0. Erling-Braut Haaland a marcat de 3 ori, ratand alte mari ocazii, iar atacantul lui Dortmund a ajuns la 6 reusite in primele 3 etape ale fazei grupelor. Norvegia ocupa locul 2 in clasament, cu 6 puncte, la egalitate de puncte cu Austria, ce a invins-o in prima runda. Pofta de joc a selectionatei lui Lars Lagerback se poate concretiza si intr-o noua victorie impotriva Irlandei de Nord, unul dintre adversarii favoriti.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Dupa victoria cu Bosnia din semifinala barajului de calificare la EURO 2020, Irlanda de Nord a cedat pe teren propriu cu Austria, scor 0-1 in Liga Natiunilor. Britanicii au un singur punct dupa primele 3 etape al competitiei, la un golaveraj de 2-7. Aceasta lipsa de rezultate ar putea duce la o scadere a motivatiei in ultimele runde, in conditiile in care Norvegia, Austria si Romania vor lupta pentru prima pozitie, calificanta in Liga A a viitoarei Ligi a Natiunilor.

Trei victorii a obtinut Irlanda de Nord in ultimele 14 deplasari, iar la Oslo se castiga greu. Datorita formei de moment a gazdelor, suntem obligati sa investim in goluri, la cotele 1.48 si 1.87, disponibile la Superbet!

H2H & Info
  • Norvegia a castigat 6 din cele 8 meciuri directe
  • Norvegienii s-au impus in tur cu 5-1
  • Norvegia este clasata pe locul 44 in clasamentul FIFA, iar Irlanda de Nord pe 38

Echipe probabile

Norvegia: Jarstein; Linnes, Strandberg, Ajer, Aleesami; Odegaard, Normann, Henriksen, King; Haaland, Sorloth

Irlanda de Nord: McGovern; McLaughlin, Cathcart, J.Evans, Lewis; Davis, Thompson; Dallas, McNair, Saville; Washington

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Norvegia – Irlanda de Nord
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Gazdele inscriu peste 1.5 goluri: Cota 1.48 la Superbet
Peste 2.5 goluri: Cota 1.87 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu