Pariuri fotbal » Grecia – Kosovo: Recomandam pariuri la cotele 1.54 si 1.88!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Grecia – Kosovo, din cadrul etapei a 4-a din Liga Natiunilor, Liga C. Grecia a castigat cu 2-1 in tur la Kosovo, singura intalnire directa anterioara. Daca grecii au 7 puncte dupa primele 3 runde, kosovarii au obtinut un singur punct, datorita remizei din Moldova, scor 1-1.

Grecia vine dupa victorii consecutive cu Kosovo (scor 2-1) si Moldova (scor 2-0), acumuland 7 puncte in clasamentul grupei din Liga C, la fel ca Slovenia. Selectionata condusa de olandezul John van ‘t Schip va incerca sa obtina promovarea in Liga B, dar va avea o concurenta serioasa din partea slovenilor. Totusi, Grecia are 5 victorii, doua remize si doar doua infrangeri de la preluarea olandeza, iar o victorie cu Kosovo o va mentine pe prima pozitie in grupa.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Kosovo are un singur punct dupa primele 3 etape, obtinut in Moldova (1-1), adversar cu care va lupta pentru evitarea retrogradarii in Liga D din Liga Natiunilor. Elevii elvetianului Bernard Challandes au obtinut cateva rezultate interesante in ultimii ani, totul culiminand cu acea infrangere de pomina pe St. Mary’s din Southampton, 3-5 cu Anglia, in preliminariile pentru EURO 2020. Daca Grecia a primit gol in 6 din ultimele 7 meciuri de pe teren propriu, Kosovo a punctat in 8 din precedentele 9 deplasari!

Datorita acestor statistici amintite, pariem pe goluri, la cotele 1.54 si 1.88, de la Superbet! Aceasta cota de 1.88 este deosebit de valoroasa, in conditiile in care Kosovo va marca la Atena!

H2H & Info
  • In tur, Grecia s-a impus cu 2-1 in Kosovo, singura intalnire directa anterioara
  • Grecii ocupa locul 33 in clasamentul FIFA
  • Kosovo este clasata pe locul 116 in clasamentul FIFA

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Grecia – Kosovo
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 0.5 goluri in prima repriza: Cota 1.54 la Superbet
Oaspetii inscriu: Cota 1.88 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu