Pariuri fotbal: Islanda – Belgia: Oaspeții s-au impus în precedentele 12 confruntări directe »» Ponturi în cote 1.40 și 1.87!

Islanda – Belgia se va disputa miercuri, 14 octombrie, incepand cu ora 21:45 in in Liga Natiunilor. Partida se va disputa pe Laugardalsvöllur din Reykjavík si va fi arbitrata de rusul Vitali Meshkov.

Aceasta va fi a 13-a confruntare directa si foarte interesant este faptul ca Belgia s-a impus in precedentele 12 partide

Formatia gazda vine dupa o infrangere pe teren propriu 0-3 cu Danemarca. A fost a 3-a partida pierduta din ultimele 4 disputate, dar s-a impus in cea mai importanta dintre acestea. Islanda a invins-o pe Romania cu 2-1 si va lupta cu Ungaria pentru un loc la EURO 2020.
Revenind la grupa din Liga Natiunilor, nordicii au 3 infrangeri in primele 3 runde si ocupa ultima pozitie cu un golaveraj 1-9. La Betano, echipa gazda are cota 3.65 sa nu fie invinsa in aceasta partida.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

De partea cealalta, formatia vizitatoare vine dupa o ingrangere in Anglia, 1-2. A fost prima partida pierduta din ultimele 14 disputate (12 victorii si o remiza). Asadar, Belgia ocupa locul al 2-lea cu un total de 6 puncte, la o lungime distanta de lidera Anglia si cu doua puncte peste Danemarca, reprezentativa care ocupa locul al 3-lea.

Diferenta de valoare este evidenta. Islanda nu mai e echipa impresionanta din urma cu cativa ani, in timp ce Belgia este una dintre cele mai puternice nationale din lume. In plus, evidentiem faptul ca in ultima confruntare directa care s-a disputat in septembrie, nationala lui Martinez s-a impus cu un categoric 5-1.

H2H & Info

  • Islanda, 9 goluri primite in primele 3 etape
  • Belgia s-a impus în precedentele 12 confruntări directe
  • Echipa oaspete a inscris 8 goluri in primele 3 runde

Ponturi fotbal » Mi. 21:45 Islanda – Belgia
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Belgia peste 1.5 goluri: Cota 1.40 la Betano
Belgia -1.5 goluri: Cota 1.87 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu