Pariuri fotbal » Dinamo București – Universitatea Craiova » Meci de totul sau nimic pentru „câini” cu liderul Ligii 1!

Dinamo București – Universitatea Craiova va avea loc duminică de la ora 21:30, partida contând pentruu runda a VII-a a Ligii 1. 2..32 este la Betano cota pentru o victorie a „câinilor”. 

Dinamo București – Universitatea Craiova
Cote Betano: 2.32 3.45 3.05
         
Despărțite de 13 locuri și 13 puncte în clasament, Dinamo și Universitatea promit un meci de zile mari duminică pe „Național Arena”. Cu maxim de puncte după primele șase runde, performanță pe care nu a reușit-o nicio formație în acest sezon al Ligii 1, oltenii sunt siguri de fotoliul de lider indiferent de deznodământul duelului cu „alb-roșii”. Deși se află pe locul 14 cu doar 5 puncte acumulate, „armata spaniolă” a lui Cosmin Contra este dată de bookmakeri ca favorită la victorie în acest meci care se anunță a fi însă destul de echilibrat.

Cristiano Bergodi se confruntă cu probleme de efectiv pentru acest derby. Italianul nu va miza pe serviciile golgeterului Koljic, care este accidentat, dar nici pe cele ale jucătorilor U21 George Câmpanu, transferat de la FC Botoșani și Ștefan Vlădoiu, ambii fiind diagnosticați pozitiv la coronavirus după ce au revenit de la lotul național de tineret. Universitatea s-a mișcat însă bine pe piața transferurilor în pauza cauzată de acțiunile loturilor naționale și, pe lângă George Cîmpanu l-a adus și pe Reagy Ofosu tot de la FC Botoșani dar și pe atacantul croat Mamut, de la Inter Zapresic, pentru a suplini absența temporară a lui Koljic. O altă achiziție importantă este cea a lui Căpățină, mijlocașul central de 24 de ani de la Voluntari.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Activă pe piața transferuirlor în această perioadă a fost și Dinamo București, spaniolii aducând numai puțin de cinci jucători înainte de închiderea perioadei de transferuri. Marea lovitură a „câinilor” o costituie aducerea mijlocașului central de 23 de ani Aleix Garcia, transferat de la Manchester City. De asemenea, au venit și doi senegalezi, Magaye Gueye, atacant în vârstă de 30 de ani, trecut și pe la Everton și Abdoulaye Ba, un stopper de 29 de ani provenit de la Deportivo la Coruna și a fost repatriat mijlocașul Paul Anton a de la Krîlia Sovietov, internaționalul de 29 de ani  fiind văzut de antrenorul Cosmin Contra ca o piesă esențială la „câini”. Nu în ultimul rând a fost înregimentat și fundașul stânga de 24 de ani Andrei Radu, de la CFR Cluj.

Cu o singură victorie în acest campionat, 3-1 la Mediaș cu Gaz Metan, „câinii” sunt condamnați să câștige duelul cu oltenii pentru a nu pierde contactul cu echipele aflate pe locurile de play-off. Chiar dacă au nevoie de timp pentru a se omogeniza, „alb-roșii” au arătat bine în partidele cu FCSB și UTA, meciuri pe care le-au cedat din cauza greșelilor flagrante de arbitraj și au toate motivele să spere într-o evoluție bună și un rezultat pe măsură cu liderul Ligii 1.

Pariuri fotbal » Dinamo București – Universitatea Craiova
Ambele marchează- cota 1.73
Gol marcat în ambele reprize- cota 1.77
         

Echipe probabile Dinamo București – Universitatea Craiova
Dinamo: Tomas – Gonzalez, Puljic, Grigore, A. Radu – Gol, Anton – Sorescu, J. Camara, Mihaiu – Nemec
Universitatea Craiova: Pigliacelli – Screciu Bălașa, M. Constantin, Bancu- Nistor, Bic, Cicâldău – Baiaram, Ivan, Ofosu

Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu