Pariuri fotbal » Dinamo Zagreb – Feyenoord: Goluri in ambele porti ne ajuta sa „inverzim” o cota de 1.72!

Joi, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Dinamo Zagreb – Feyenoord, din cadrul fazei grupelor Europa League. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit in cupele europene, fiind astfel un duel in premiera. Dinamo Zagreb si Feyenoord fac parte din grupa K, alaturi de Wolfsberger (Austria) si TSKA Moscova (Rusia).

Dinamo Zagreb a participat in preliminariile Ligii Campionilor, fiind eliminata de Ferencvaros, in turul al treilea preliminar, dupa ce anterior, trecuse de campioana Romaniei, CFR Cluj. In play-off-ul Europa League, croatii au eliminat Flora Tallin din Estonia, scor 3-1. Astfel, campioana Croatiei revine in grupele Europa League dupa precedenta prezenta, din sezonul 2018/2019. In stagiunea trecuta, Dinamo Zagreb a facut parte dintr-o grupa cu Manchester City, Atalanta si Sahtior Donekt, in Liga Campionilor, terminand pe ultima pozitie.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Feyenoord este la a 4-a prezenta in grupele Europa League, reusind o singura data sa se califice in fazele eliminatorii, in sezonul 2014/2015. Olandezii, antrenati acum de legendarul Dick Advocaat, au participat si in stagiunea precedenta in grupele competitiei, terminand pe ultimul loc, dupa Rangers, FC Porto si Young Boys Berna. In Eredivisie, Feyenoord este neinvinsa in primele 5 etape, ocupa pozitia a 5-a, la doua puncte distanta de liderul PSV Eindhoven.

Stilul deschis, ofensiv, al celor doua formatii poate aduce un joc spectaculos, cu multe goluri. Pariul „ambele inscriu” este cotat cu 1.72 de agentia Sportingbet, fiind recomandarea noastra pentru duelul de la Zagreb.

H2H & Info
  • Dinamo Zagreb a evoluat in sezonul trecut in grupele Ligii Campionilor
  • Feyenoord revine in grupele Europa League pentru al doilea sezon consecutiv
  • Intalnire in premiera intre cele doua formatii

Pariuri fotbal » J 22:00 Dinamo Zagreb – Feyenoord
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Ambele inscriu: Cota 1.72 la Sportingbet
Pariaza la Sportingbet! Ai BONUS de pana la 300 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: 300 lei bonus la Sportingbet!

  • Deschide-ti un cont la Sportingbet prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  • Primesti bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu