Pariuri handbal » SCM Ramnicu Valcea – Dortmund: Oaspetii au cea mai slaba aparare din grupa B!

SCM Ramnicu Valcea si Borussia Dortmund se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei B din EHF Champions League. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 17:00.

Se intalnesc doua dintre cele mai slabe echipe ale grupei B din EHF Champions League. Fetele de la SCM Ramnicu Valcea se afla pe ultima pozitie, cu patru infrangeri din tot atatea posibile. Acestea au aratat bine in etapa precedenta a grupei, atunci cand au evoluat pe terenul celor de la Gyor. In mod surprinzator, SCM a condus la pauza acelei partide cu scorul de 17-15, insa nu au mai putut mentine ritmul si in partea a doua, una care a fost castigata de echipa maghiara cu scorul de 23 la 14.

De partea cealalta, Borussia are acelasi numar de infrangeri ca SCM, insa si o victorie. Aceasta a fost obtinuta in deplasarea de la Podravka, cu scorul de 26-25. Asa cum obtisnuiesc echipele de fotbal din Germania, Borussia este o formatie care pune pret pe ofensiva si la handbal, problemele fiind reprezentate de faza defensiva. Ultimele doua infrangeri suferite de Dortmund in aceasta grupa au fost suferite la limita, 28-29 cu TSKA Moscova si 26-28 cu Buducnost.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Golurile nu ar trebui sa lipseasca

Avand in vedere felul in care s-au desfasurat partidele celor de la Dortmund, ne asteptam la un duel cu minim 51 de goluri marcate.

 H2H & info

  • Cele doua formatii se afla la primul duel direct;
  • Borussia este a 6-a clasata din grupa B (o victorie si patru infrangeri), in timp ce SCM este ultima clasata (patru infrangeri);
  • Dortmund are cea mai slaba defensiva din grupa B, cu 155 de goluri primite, Valcea avand cea mai slaba ofensiva, cu 93 de goluri marcate;
  • Borussia este a doua clasata din Germania, cu sase victorii si zero infrangeri;

Ponturi handbal » Sambata 17:00 SCM Ramnicu Valcea – Borussia Dortmund
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 50,5 goluri – Cota 1.60 la Winmasters
La Winmasters ai BONUS de pana la 550 de RON la prima depunere. Revendica-l acum! Click AICI!


Beneficiaza de 550 RON la Winmasters  si pariaza GRATUIT!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu