Pariuri handbal » Bietigheim – CSM: Sanse minime pentru ultima clasata din grupa A!

SG Bbm Bietigheim si CSM Bucuresti se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei A din EHF Champions League. Confruntarea se va disputa duminica, de la ora 17:00.

Dupa esecul suferit la Kristiansand, acolo unde CSM nu a putut conta pe Cristina Neagu, bucurestencele s-au revansat pe teren propriu, unde s-au impus cu scorul de 25 la 19 in fata celor de la Ferencvaros. Meciul nu a inceput bine pentru fetele noastre, care au fost conduse cu scorul de 4-1. Cristina Neagu a intrat pe teren si, din acel moment, jocul a curs intr-o singura directie. Chiar daca nu a avut cea mai buna prestatie, Cristina si-a trecut in cont 6 goluri din 11 aruncari. Siraba Dembele a fost cea mai buna marcatoare pentru CSM, cu 9 goluri din 11 aruncari.

Bietigheim este cea mai slaba echipa din grupa A, cu cinci infrangeri din tot atatea posibile. Trupa din Germania are cea mai buna ofensiva, dar si cea mai slaba defensiva, insa acest lucru se datoreaza si faptului ca au un meci in plus fata de celelalte sapte echipe din grupa. Pe teren propriu, Bietigheim a primit 33, 33 si 32 de goluri in infrangerile suferite in grupa A.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Apararea, problema gazdelor

Este momentul ca CSM sa inregistreze o victorie clara, una in care ofensiva sa isi faca de cap. Mizam pe minim trei goluri marcate de Siraba Dembele, cea mai buna marcatoare a CSM-ului in partida cu Ferencvaros, dar si pe minim 29 de goluri marcate de bucurestence.

 H2H & info

  • Cele doua formatii s-au mai intalnit de doua ori pana in prezent, ambele partide fiind disputate in 2018;
  • Ambele echipe s-au impus pe teren propriu, 30-28 pentru Bietigheim si 32-24 cu CSM;
  • Bucurestencele ocupa pozitia a 3-a in grupa A, in timp ce Bietigheim este ultima clasata, cu zero victorii si o medie de 32.4 goluri primite pe meci;

Ponturi handbal » Duminica 17:00 SG Bbm Bietigheim – CSM Bucuresti
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Siraba Dembele marcheaza peste 2,5 goluri – Cota 1.55 la Betano
CSM Bucuresti marcheaza peste 28,5 goluri – Cota 1.73 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu