Pariuri fotbal » Freiburg – Leverkusen: „Farmacistii” sunt neinvinsi in ultimele 6 meciuri directe!

Duminica, incepand cu ora 16:30, se va disputa partida Freiburg – Leverkusen, din cadrul etapei a 6-a din Bundesliga. Leverkusen este neinvinsa in ultimele 6 intalniri directe, insa a castigat o singura data la Freiburg, in precedentele 6 vizite. In sezonul trecut, „farmacistii” s-a impus cu 1-0 in deplasare si au remizat pe teren propriu, scor 1-1.

Freiburg are o singura victorie in primele 5 etape din Bundesliga, insa a remizat in 3 din ultimele 4 runde. Gruparea antrenata de Christian Streich, cel mai longeviv tehnician din Bundesliga, este clasata pe locul 13, cu 6 puncte obtinute, iar singura infrangere stagionala a fost cu Dortmund, scor 0-4. Pe teren propriu, Freiburg a remizat in ambele meciuri de pana acum, 1-1 atat cu Wolfsburg, cat si cu Bremen. Urmeaza un duel tare cu Leverkusen, adversar in fata caruia gazdele au castigat ultima data in aprilie 2017.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Leverkusen vine dupa infrangerea cu Slavia Praga, scor 0-1, meci contand pentru etapa a doua din grupele Europa League. Aici, elevii lui Peter Bosz au 3 puncte si ocupa prima pozitie, la golaveraj fata de restul echipelor. In Bundesliga, Leverkusen a castigat ultimele doua runde, 1-0 cu Mainz si 3-1 cu Augsburg, succese ce au saltat-o pe locul 4 in clasament, cu 9 puncte acumulate. „Farmacistii” erau neinvinsi in acest sezon, bifand 4 victorii si 3 remize in toate competitiile, insa disputa de la Praga a oprit seria. In deplasarile din Bundesliga, Leverkusen a remizat la Wolfsburg si Stuttgart, apoi a castigat la Mainz.

Leverkusen traverseaza o perioada excelenta si are un plus evident de valoare fata de Freiburg, asadar pariurile merg logic spre oaspeti, avand la dispozitie cotele 1.65 si 1.70 oferite de agentia Betano!

H2H & Info
  • Leverkusen este neinvinsa in ultimele 6 intalniri directe
  • Totusi, „farmacistii” s-au impus o singura data in ultimele 6 deplasari la Freiburg
  • In sezonul trecut, Leverkusen a castigat cu 1-0 in deplasare si a remizat pe teren propriu, scor 1-1

Echipe probabile (in curand)

Pariuri fotbal » D 16:30 Freiburg – Leverkusen
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
X2 & peste 1.5 goluri: Cota 1.65 la Betano
2 pauza sau final: Cota 1.70 la Betano

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu