Pariuri fotbal » Poli Iași – Viitorul Constanța: Probleme de efectiv mari pentru dobrogeni!

Pariuri fotbal:

Poli Iași – Viitorul Constanța va avea loc duminică de la ora 18:00 partida contând pentru runda a IX-a a Ligii 1. 2.50 este la Superbet cota pentru victoria moldovenilor.

Poli Iași – Viitorul Constanța
Cote Superbet: 2.50 3.35 2.80
La fel ca și Astra și Viitorul a fost afectată grav de COVID-19 numai puțin de cinci jucători fiind diagnosticați pozitivi la noul virus. Față de giurgiuveni, care nu au putut strânge 13 jucători pentru a se prezența la jocul cu Dinamo, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) luând decizia de a amâna partida, aceasta fiind reprogramată pentru 14 noiembrie, dobrogenii s-au izbit de refuzul Ligii care nu a dat curs cererii de amânare a jocului din Copou, partida urmând a se disputa conform programării inițiale.

Pe lângă cei cinci pozitivi, care potrivit unor surse ar fi Mladen, Iancu, Ciobanu, Matei şi Martinez, antrenorul Ruben De la Barrera nu poate conta nici pe Luckassen şi Chiţu, ambii accidentaţi. În aceste condiții, misiunea Viitorului de a pleca cu punct sau puncte din această deplasare în încercarea de a-și îmbunătăți situația în clasament, trupa „Regelui” fiind pe locul 9 cu 10 puncte ,se anunță a fi foarte dificilă.

H2H & Info                                
  • În 4 din ultimele 5 „directe” din Liga 1, selecția „ambele marchează” a fost câștigătoare
  • Viitorul s-a impus în 3 din ultimele 5 „directe”, în timp ce Poli Iași și-a trecut în cont o victorie, un meci terminându-se nedecis
  • 21 de goluri a primit Poli Iași în acest sezon al Ligii 1 moldovenii având cea mai vulnerabilă defensivă a campionatului
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

În acest context, moldovenii pot profita din plin de problemele cu care se confruntă dobrogenii în încercarea de a stopa seria negativă din ultimele trei etape, în care au cedat cu Universitatea Craiova, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Astra Giurgiu. Or aceste rezultate au afectat moralul elevilor lui Daniel Pancu, care vor trebui să se întrebuințeze serios pentru a pune punct seriei negative, care i-au dus pe locul 12 cu 9 puncte. La fel ca și Ruben De la Barrera și Daniel Pancu se confruntă cu probleme de lot pentru acest meci. Mihalache și Fr. Cristea  sunt suspendaţi, Vanzo este accidentat , Popadiuc-pozitiv la coronavirus iar Frăsinescu şi Mensah nu sunt încă la potențial fizic 100%  cei doi revenind după ce au fost infectați cu noul coronavirus.

Pariuri fotbal » Poli Iași – Viitorul Constanța
Ambele marchează – cota 1.65
Poli câștigă oricare repriză – cota 1.90
Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu