Pregatim din timp biletele pentru profitul tintit! AICI ai avancronici si pariuri pentru evenimentele din weekend!

Liga 1, Premier League, Bundesliga, Serie A si La Liga sunt in actiune in acest weekend, iar Pariuri1x2 te indruma pe calea profitului! Sfarsitul de saptamana bate la usa cu noi castiguri uimitoare, in timp ce, analizele meciurilor tari nu lipsesc de pe site-ul nostru.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Astra si Clinceni deschid etapa a 10-a din Liga 1, una in care FCSB primeste vizita celor de la FC Botosani, CFR Cluj se deplaseaza la FC Arges, iar Viitorul si Dinamo se infrunta in derby-ul rundei.

Vezi aici analizele si ponturile din Liga 1

 

Manchester City – Liverpool tine capul de afis in Premier League!

Ordinea s-a restabilit in Premier League, unde Liverpool trece pe primul loc in clasament, iar Leicester este pe doi. In etapa din weekend, „cormoranii” vor avea parte de un derby cu Manchester City in deplasare, „vulpile” au un razboi cu „lupii” (Wolverhampton), iar Everton si Manchester United promit spectacol pe Merseyside.

Vezi aici avancronicile si ponturile din Premier League!

 

„Der Klassiker” Dortmund – Bayern se joaca in Bundesliga!

Sambata, pe Signal Iduna Park, se disputa un nou episod din seria „Der Klassiker”, intre Dortmund si Bayern. Tot in etapa a 7-a, Freiburg se deplaseaza la Leipzig, Hoffenheim la Wolfsburg, iar derby-ul „european” Leverkusen – Monchengladbach trage cortina!

Vezi aici avancronicile si ponturile din Bundesliga!

 

Real Sociedad este lider in La Liga, dupa 8 etape!

Real Sociedad are 17 puncte in 8 etape, cu un punct mai mult decat Real Madrid, ce are un meci mai putin disputat. In acest weekend, echipa din San Sebastian primeste vizita celor de la Granada, Real Madrid tinteste victoria in deplasare cu Valencia, iar Barcelona evolueaza pe Camp Nou cu Betis, intr-un duel foarte interesant.

Vezi aici avancronicile si ponturile din La Liga!

 

Derby Lazio – Juventus in Serie A!

Liderul din Serie A, AC Milan, incheie etapa a 7-a odata cu disputa jucata in compania formatiei Verona, duminica seara. In weekend, este programat un derby de traditie intre Lazio si Juventus, iar Atalanta si Inter se dueleaza intr-un regal ofensiv.

Vezi aici avancronicile si ponturile din Serie A!

 

Paris Saint-Germain s-a desprins de Lille in fruntea clasamentului din Ligue 1!

Paris Saint-Germain bifeaza 7 victorii consecutive in Ligue 1 si ajunge la 21 de puncte, conducand clasamentul, cu doua puncte avans fata de fostul lider Lille. Parizienii joaca in weekend pe teren propriu cu Rennes, formatie de Liga Campionilor, in timp ce, Lille se deplaseaza la Brest, tintind o noua victorie.

Vezi aici avancronicile si ponturile din Ligue 1!

 

Pe lângă toate aceste confruntări, redacția Pariuri1x2.ro este pregătită să vă ofere în weekend alte zeci de analize si pariuri pentru cele mai tari evenimente fotbalistice programate, in special din Rusia, Turcia, Belgia, Elvetia, Olanda sau tarile nordice!

Aici analizele si ponturile din alte campionate!

Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Împreuna, spre câștig!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu