Pariuri fotbal » Polonia – Ucraina: Gazdele au castigat cel mai recent meci direct, 1-0 la EURO 2016!

Miercuri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Polonia – Ucraina, meci amical programat la Chorzow. In istoria confruntarilor directe, Ucraina s-a impus de 3 ori, Polonia de doua ori, iar doua dintre meciuri s-au incheiat la egalitate. Cel mai recent, Polonia a invins Ucraina cu 1-0 in grupele EURO 2016, turneu final disputat in Franta.

Polonia are 7 puncte grupa din Liga Natiunilor, bifand doua victorii cu Bosnia si Hertegovina, o remiza cu Italia si o infrangere cu Olanda. Cele 7 puncte obtinute o claseaza pe prima pozitie in grupa 1 din Liga A, cu un avans de un punct fata de Italia. Pe teren propriu, Polonia a pierdut ultima data in 15 noiembrie 2018, un amical cu Cehia, scor 0-1. Lotul selectionatei poloneze pentru meciurile cu Ucraina, Italia si Olanda este unul deosebit de puternic, cu doar 3 jucatori din campionatul intern si din care nu lipseste capitanul Robert Lewandowski (Bayern).

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ucraina vine dupa o victorie fantastica in Liga Natiunilor, 1-0 pe teren propriu cu Spania, dupa ce a cedat anterior cu Franta, scor 1-7 si cu Germania, scor 1-2. De asemenea, elevii lui Andriy Shevchenko au pierdut turul cu ibericii la scorul 0-4. In grupa 4 din Liga A, Ucraina are 6 puncte in clasament si ocupa pozitia a treia, la un singur punct de liderul Spania. In afara de infrangerile grele cu Franta si Spania, selectionata ucraineana a mai luat 4 goluri si in Slovacia, tot in Liga Natiunilor.

Polonia este tare acasa si va tinti un rezultat pozitiv, ce aduce moral inainte de disputele cu Italia si Olanda. Astfel, alegem sa investim intr-un pariu combinat, „1X & peste 1.5 goluri”, la cota 1.81 oferita de Superbet!

H2H & Info
  • Ucraina s-a impus in 3 din cele 7 meciuri directe
  • Polonia a castigat cu 1-0 in grupele EURO 2016
  • Ucraina vine dupa o victorie cu Spania, scor 1-0 in Liga Natiunilor, iar Polonia dupa un 3-0 cu Bosnia si Hertegovina

Echipe probabile

Polonia (4-4-2): Wojciech Szczesny; Bartosz Bereszynski, Jan Bednarek, Kamil Glik, Michal Karbownik; Damian Kadzior, Grzegorz Krychowiak, Mateusz Klich, Kamil Grosicki; Robert Lewandowski, Krzysztof Piatek

Ucraina (4-3-3): Heorhiy Bushchan; Oleksandr Karavaev, Illia Zabarnyi, Vitaliy Mykolenko, Eduard Sobol; Serhiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Yevhen Makarenko; Oleksandr Zubkov, Andriy Yarmolenko, Roman Yaremchuk

Pariuri fotbal » Mi 21:45 Polonia – Ucraina
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X & peste 1.5 goluri: Cota 1.81 la Superbet
Pariaza la Superbet! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu