Pariuri fotbal » Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău » „Lupii galbeni” asalt la locul 2 în Liga secundă!

Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău se va disputa luni de la ora 19:30 pe terenul de la Mogoșoaia, partida urmând a închide runda a XII-a a Ligii secunde. 1.90 este la Superbet cota pentru ca Petrolul să conducă la pauză și să câștige acest meci.

Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău
Cote Superbet: 1.33 4.85 8.00
Programarea partidei România U21 – Danemarca U21 marți pe „Ilie Oană” din Ploiești, a făcut ca duelul pe care „lupii galbeni” îl vor susține în epilogul rundei a XII-a a Ligii secunde cu nou-promovata Aerostar Bacău să fie mutat în centrul de la Mogoșoaia.

Aflați pe locul 6 cu 17 puncte, elevii lui Viorel Moldovan au șansa fantastică de a ajunge pe locul secund la finalul acestei runde în cazul unei victorii cu moldovenii.

Aerostar este pe penultimul loc al clasamentului cu doar patru puncte acumulate în 10 partide, însă runda trecută au reușit să producă una dintre cele mai mari surprize ale campionatului ținând în șah la Severin liderul FC ”U” Craiova, scor 0-0.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

„Lupii galbeni” au fost puși în gardă Viorel Moldovan de acest rezultat mesajul tehnicianului fiind clar că simpla prezență pe gazon nu va rezolva ecuația celor trei puncte puse în joc deși nici nu există termini de comparație între cele două formații, găzarii fiind superiori la toate capitolele.

Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un meci în forță din partea „lupilor” și la o victorie lejeră care să ducă Petrolul la trei lungimi în spatele liderului FC „U” Craiova.

Pariuri fotbal » Petrolul Ploiești – Aerostar Bacău
Petrolul, peste 1,5 goluri- cota 1.40
1/1 – cota 1.90

După cum bine știți, lupta pentru accederea în play-off-ul promovării în acest sezon al Ligii secunde este mai încinsă ca niciodată, fiecare confruntare fiind pe viață și pe moarte și datorită noului format al competiției, în care în sezonul regular nu se mai joacă tur-retur, echipele duelându-se doar o singură dată, motiv pentru care miza punctelor puse în joc este uriașă.

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Comments 1

Lasa un comentariu