Pariuri fotbal » Sugestii pentru etapa a 8-a din Serie A: Set de 3 ponturi in stil italian pentru sambata! Pariem pe Lazio, Atalanta si Juventus!

Italia - Ponturi - Pariuri

Atunci cand vorbim de pariuri pe fotbal, nu putem sa neglijam campionatul din Italia, unul din preferatele noastre indiferent de perioada! Pronosticurile din Serie A ne-au adus aproape de fiecare data un profit considerabil si suntem de parere ca putem continua seria excelenta cu care v-am obisnuit.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Serie A – Etapa a 8-a

In acest weekend, Serie A, prima divizie valorica a fotbalului italian, este din nou in atentia iubitorii fotbalului! Echipa noastra este, la fel ca de fiecare data, gata sa va livreze cele mai bune pariuri ce iti pot intregi veniturile. Pentru etapa cu numarul 8, pe langa pronosticurile oferite deja in avancronicile dedicate pe AS Roma – Parma (CLICK AICI!), Inter – Torino (CLICK AICI!) si Napoli – AC Milan (CLICK AICI!), am pregatit o serie de 3 selectii pentru meciurile ce vor avea loc sambata.

Pronosticurile alese de Pariuri1x2
S 16:00: Crotone – Lazio

In ciuda unui start dificil de sezon, Lazio a reusit sa isi „regleze turatia” in ultimele 3 meciuri din Serie A, in care a obtinut 7 puncte din 9 posibile. In mod logic, trupa lui Simone Inzaghi va forta castigarea tuturor punctelor puse in joc si pe „Ezio Scida”, unde vor intalni cea mai slaba echipa din campionat, Crotone. Trupa lui Denis Dragus nu a reusit sa inregistreze decat 2 remize in startul acestei stagiuni, iar cei mai multi dintre specialisti o vad drept principala candidata pentru retrogradarea in Serie B!

Crotone (3-5-2): Cordaz; Magallan, Marrone, Golemic; Pereira, Zanellato, Cigarini, Vulic, Reca; Messias, Simy;

Lazio (3-5-2): Reina; Luiz Felipe, Acerbi, Radu; Lazzari, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Fares; Immobile, Correa.

Pachet pariuri Italia: Pariaza la Betano: Ai BONUS 500 RON la prima depunere!
Lazio inscrie peste 1,5 goluri, Cota 1.65

S: 19:00: Spezia – Atalanta

Disptua dintre Spezia si Atalanta va pune fata in fata doua echipe cu obiective diametral opuse. In timp ce gazdele isi doresc in primul rand evitarea retrogradarii, oaspetii ataca obtinerea unei pozitii ce ar asigura prezenta in urmatoarea stagiune a Ligii Campionilor. Un lucru este cert: Muriel & co. vor practica acelasi fotbal ofensiv cu care ne-au obisnuit, iar singura sansa a gazdelor de a obtine un rezultat pozitiv este sa iasa la joc si sa-i surprinda pe contra-atac pe elevii lui Gasperini.

Spezia (4-3-3): Provedel; Ferrer, Terzi, Dell’Orco, S Bastoni; Estevez, Ricci, Pobega; Agudelo, Nzola, Gyasi;

Atalanta (3-4-2-1): Sportiello; Toloi, Romero, Djimsiti; Hateboer, Pessina, Freuler, Ruggeri; Ilicic, Gomez; Duvan Zapata.

Pachet pariuri Italia: Pariaza la Betano: Ai BONUS 500 RON la prima depunere!
Peste 1,5 goluri in repriza secunda, Cota 1.50


Vezi alte ponturi propuse de Tudor » CLICK AICI!


S 21:45: Juventus – Cagliari

Juventus, in continuare fara Chiellini, Ramsey si de Ligt, va primi vizita echipei lui Razvan Marin, Cagliari. Titular meci de meci, jucatorul roman si-a condus echipa catre victorie in 3 din ultimele 4 meciuri din Serie A! Totusi, premisele nu sunt deloc „roz” pentru elevii lui Di Franceso, deoarece „Batrana Doamna” este fara victorie in 3 din ultimele 4 runde si este obligata sa obtina victoria, pentru a nu pierde contactul cu AC Milan, liderului din acest moment al campionatului!

Juventus (3-4-1-2): Szczesny; Demiral, De Ligt, Danilo; Cuadrado, Bentancur, Rabiot, Alex Sandro; Kulusevski; Morata, Ronaldo;

Cagliari (4-2-3-1): Cragno; Zappa, Walukiewicz, Godin, Lykogiannis; Marin, Rog; Ounas, Joao Pedro, Nandez; Simeone.

Pachet pariuri Italia: Pariaza la Betano: Ai BONUS 500 RON la prima depunere!
1 & Peste 1,5 goluri, Cota 1.50


Pariaza variantele la Betano! Ai bonus 500 lei! »» Click AICI pentru detalii!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano
  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu