Pariuri fotbal » FC Hermannstadt – Astra Giurgiu » Duel sub semnul echilibrului la Mediaș!

Pariuri fotbal:

FC Hermannstadt – Astra Giurgiu va avea loc duminică de la ora 17:00 la Mediaș, duelul contând pentru runda a XI-a a Ligii 1. 3.40 este la NetBet cota pentru ca meciul să se termine nedecis.

FC Hermannstadt – Astra Giurgiu
Cote NetBet: 2.40 3.40 3.00
Sibienii sunt pe locul 12, cu 11 puncte, în timp ce giurgiuvenii dețin „lanterna roșie” a Ligii 1, cu doar 5 puncteacumulate. Cu toate că au plecat lansat în acest campionat, continuând seria bună din play-out-ul trecut când s-au salvat en-fanfare de la retrogradare sub comanda lui Ruben Albes, ardelenii au intrat într-un con de umbră, legând o serie de cinci meciuri consecutive fără victorie, în care din 15 puncte puse în joc au obținut doar două.

H2H & Info
  • 4 din cele 5 remize din acest campionat înregistrate de Hermannstadt s-au încheiat cu scorul de 1-1
  • 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 au ardelenii
  • 20 de goluri a încasat Astra, mai slab la acest capitol în acest sezon stând Poli Iași
Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Giurgiuvenii au reușit în weekendul trecut să-și treacă încă un punct în clasament în urma remizei din restanța cu Dinamo, scor 1-1. Astralii nu s-au mișcat rău în duelul cu „alb-roșii”, punctul cucerit la debutul lui Eugen Neagoe putând fi semnalul revirimentului astralilor în acest campionat. De notat ar fi și faptul că istoria scurtă a „directelor” este de partea lui Budescu & co care sunt neînvinși în cele patru dueluri, adjudecându-și două partide, alte două meciuri terminându-se nedecis.

Pariuri fotbal » FC Hermannstadt – Astra Giurgiu
PSF X– cota 1.57 la NetBet
Ambele marchează – cota 1.86 NetBet

500 lei Pariu Gratuit de la NetBet: Ia-l acum!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu