Pariuri tenis » Thiem – Djokovic: Austriacul cauta revansa dupa finala pierduta la Australian Open!

Dominic Thiem si Novak Djokovic se intalnesc in prima semifinala de simplu masculin de la Turneul Campionilor 2020. Confruntarea se va disputa sambata, nu inainte de ora 16:00.

Prima semifinala de simplu de la Turneul Campionilor ii pune fata in fata pe campionul de la US Open, Dominic Thiem, si pe cel de la Australian Open, Novak Djokovic. Cei doi nu se afla la prima disputa directa la turneul din final de sezon. Prima a avut loc in 2016, in faza grupelor, acolo unde Nole s-a impus cu scorul de 6-7, 6-0, 6-2. A doua intalnire s-a disputat la editia din 2019, de asemenea, in faza grupelor, unde Thiem a avut castig de cauza, reusind sa castige cu scorul de 6-7, 6-3, 7-6.

Dominic Thiem a inceput in forta acest turneu. In primul meci al grupei Londra 2020, austriacul si-a luat revansa in fata lui Stefanos Tsitsipas pentru esecul suferit in finala din 2019, reusind sa se impuna cu scorul de 7-6, 4-6, 6-3. In al doilea meci, austriacul a produs surpriza prin victoria inregistrata in fata campionului de la Roland Garros, Rafael Nadal. Thiem a castigat acea partida la capatul a doua seturi decise la tiebreak. In ultimul meci din grupa, unul care nu mai avea miza, Dominic a fost invins intr-o maniera categorica de Andrey Rublev, cu scorul de 6-2, 7-5.

Novak Djokovic nu traverseaza cel mai bun sezon al carierei. Chiar si asa, liderul clasamentului ATP si-a trecut in cont patru titluri in 2020, Australian Open, Dubai, Cincinnati si Roma. Pe langa acestea, sarbul are si un impresionant bilant de 41 de victorii si 4 infrangeri. Actuala editie a Turneului Campionilor are o semnificatie speciala pentru Djokovic. Daca va reusi sa se impuna, acesta va egala recordul lui Roger Federer pentru titluri cucerite la aceasta competitie, cu sase trofee.

Sarbul nu a avut o misiune simpla in drumul catre semifinale. Acesta a debutat cu un succes categoric, inregistrat in fata lui Diego Sebastian Schwartzman, cu scorul de 6-3, 6-2. Urmatorul meci al grupei Tokyo 1970 i-a adus un esec, 6-3, 6-3 in fata celui care avea sa castige acea grupa cu maxim de puncte si de seturi castigate, Daniil Medvedev. In ultima etapa a grupei, Djokovic si Alexander Zverev s-au intalnit in meci direct pentru obtinerea calificarii in semifinale. Experienta lui Nole si-a spus cuvantul si i-a adus acestuia un succes obtinut cu scorul de 6-3, 7-6.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Thiem poate produce o noua surpriza

Dominic si-a luat „liber” in ultimul meci din grupa Londra 2020, acolo unde l-a avut ca adversar pe Andrey Rublev. Austriacul a avut o prestatie jenanta in fata rusului, cautand, cel mai probabil, sa isi mentina rezervele de energie pentru confruntarea cu Djokovic. Partidele dintre cei doi au fost, aproape de fiecare data, meciuri extrem de lungi si de echilibrate. De altfel, ultimele trei intalniri directe au avut nevoie de set decisiv, inclusiv cele doua confruntari directe de la Turneul Campionilor.

Ne asteptam si de aceasta data la o partida echilibrata, dar si la minim un set castigat de austriac. De asemenea, mizam pe minim doua duble greseli comise de Thiem, pariu castigator in 10 din cele 11 confruntari directe.

 H2H & info

  • Cei doi jucatori s-au mai intalnit de 11 ori pana in prezent in competitii oficiale;
  • Djokovic conduce la acest capitol cu scorul de 7 la 4, insa 3 din ultimele 5 dueluri directe au fost castigate de austriac;
  • Ultima intalnire directa s-a disputat in acest sezon, in finala de la Australian Open, acolo unde Djokovic s-a impus cu scorul de 3-2 la seturi;
  • De doua ori au mai jucat impreuna la Turneul Campionilor, in 2016, atunci cand s-a impus Djokovic, si in 2019, unde Thiem a avut castig de cauza. Ambele partide s-au disputat in faza grupelor si au avut nevoie de set decisiv;
  • In 2020, Thiem a castigat primul sau titlu de mare slam, la US Open;
  • Djokovic a castigat de cinci ori Turneul Campionilor;

Ponturi tenis » Sambata 16:00 Dominic Thiem – Novak Djokovic
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Minim un set Thiem – Cota 1.50 la Betano
Thiem peste 1,5 duble greseli – Cota 1.70 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu