Pariuri fotbal: Barnsley – Bournemouth: Principala favorită la promovare, favorită în deplasare »» Ponturi în cote 1.50 și 1.77!

Barnsley – Bournemouth se va disputa vineri, 4 decembrie, incepand cu ora 19:30 in runda a 16-a din cea mai tare liga secunda a lumii, Championship. Partida se va disputa pe stadionul Oakwell si va fi condusa de la centru de Keith Stroud.

Ultimele doua confruntari directe au avut loc in sezonul 2013-2014, tot in Championship. Atunci, Bournemouth se impunea in ambele partide cu acelasi scor, 1-0.

Barnsley – Bournemouth
Cote Betano: 3.55  3.35  2.12

Echipa gazda vine dupa un succes obtinut la mijlocul saptamanii in deplasare la Birmingham, scor 2-1. Au fost primele puncte obtinute de Barnsley in ultimele 3 runde. Acum formatia condusa de francezul Ismael se afla pe locul al 14-lea cu un total de 19 puncte si un golaveraj 17-17.
De remarcat este faptul ca echipa gazda a suferit o singura infrangere in ultimele 6 meciuri disputate pe teren propriu si a incasat gol in doar doua dintre ele.La Betano, echipa gazda are cota 3.95 sa nu primeasca gol.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

A doua cea mai buna ofensiva din Championship

De partea cealalta, formatia oaspete vine dupa o infrangere putin surprinzatoare suferita acasa, 2-3 cu Preston. A fost singura partida pierduta in ultimele 5 runde si prima a sezonului pe teren propriu. Bournemouth se afla pe 2 cu un total de 27 de puncte, la o lungime distanta de lidera Norwich. De evidentiat este faptul ca formatia condusa de Tindall a marcat minim un gol in 13 din cele 15 etape disputate pana acum in acest sezon

Barnsley e o echipa care joaca bine pe teren propriu, insa Bournemouth are prima sansa la victorie. Sa nu uitam ca formatia oaspete a retrogradat la sfarsitul sezonului trecut din Premier League si este principala favorita la promovare in acest sezon. In aceste conditii, mizam „acoperit” pe gruparea vizitatoare.

H2H & Info

  • Alaturi de Middlesbrough si Swansea, Barnsley are cea mai buna defensiva acasa, 4 goluri primite in 7 meciuri
  • Bournemouth, prinicpala favorita la promovare, cota 3.75
  • Bournemouth, a doua cea mai buna ofensiva cu 25 de goluri inscrise

Ponturi fotbal » V. 19:30 Barnsley – Bournemouth
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
2 cu handicap 0: Cota 1.50 la Betano
x2 & peste 1.5 goluri: Cota 1.77 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu