Pariuri fotbal » Dynamo Kiev – Ferencvarosi: Duel pentru locul de Europa League!

Dynamo Kiev si Ferencvarosi se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei G din UEFA Champions League. Confruntarea se va disputa marti, de la ora 22:00, pe NSC Olimpiyskiy Stadium.

Cele doua formatii au obtinut cate un punct in aceasta grupa. Acesta a venit dupa duelul direct din Ungaria, incheiat la egalitate, scor 2-2. Toate celelalte partide au adus infrangeri, insa acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere faptul ca celelalte doua componente ale grupei sunt Barcelona si Juventus.

Maghiarii au marcat cinci goluri in aceasta grupa, in timp ce Dynamo are cu doua mai putin, dar si cu trei goluri mai putin la capitolul goluri primite, 13. Totusi, Ferencvarosi a marcat in ambele deplasari din aceasta grupa, cele de la Juventus (1-2) si Barcelona (1-5). La Torino, acestia au reusits a deschida scorul si au avut asigurat un punct pana la reusita lui Alvaro Morata, din al doilea minut de prelungire.

Formatia lui Mircea Lucescu a avut probleme in ceea ce priveste lotul, infectarile cu coronavirus facand ca tehnicianul roman sa nu fie capabil sa alinieze cea mai buna echipa de start. In cele doua meciuri disputate pe teren propriu, Dynamo nu doar ca nu a reusit sa castige punct, insa nici macar nu a reusit sa marcheze, fiind invinsa cu 0-2 de Juventus si cu 0-4 de Barcelona, echipa din care nu a facut parte Lionel Messi.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Ferencvarosi, mai buna in ofensiva

Chiar daca au acelasi numar de puncte, Ferencvarosi a aratat ceva mai bine in partidele din aceasta grupa. Maghiarii au demonstrat ca sunt mai eficienti pe faza ofensiva si ne asteptam sa dovedeasca acest lucru si in partida de la Kiev. Este un duel direct si pentru pozitia a 3-a, cea care asigura calificarea in UEFA Europa League, ceea ce ar putea transforma disputa de pe NSC Olimpiyskiy Stadium in una tensionata. Mizam pe minim un gol marcat de oaspeti, dar si pe minim sase cartonase acordate in meci. In partida din tur au opt cartonase galbene, iar doua dintre acestea au dus la o eliminare.

 H2H & info

  • In precedentul duel direct din aceasta grupa, cele doua formatii au remizat in Ungaria, scor 2-2;
  • Dynamo ocupa pozitia a 3-a in grupa G, in timp ce Ferencvarosi este ultima clasata, ambele avand acelasi numar de puncte (1);
  • Trupa din Ungaria are o medie de exact un gol marcat pe meci in partidele din grupa G;

Echipe probabile

Dynamo: Bushchan – Kedziora, Zabarnyi, Popov, Mykolenko – Tsygankov, Shaparenko, Sydorchuk, Rodrigues – Shepelev – Verbic;
Absenti: Oleksandr Tymchyk, Mykyta Burda, Volodymyr Kostevych, Nazariy Rusyn (accidentati);
Antrenor: Mircea Lucescu;

Ferencvarosi: Dibusz – Lovrencsics, Frimpong, Blazic, Heister – Zubkov, Siger, Kharatin, Somalia, Nguen – Isael;
Absenti:
Antrenor: Serhiy Rebrov;

Ponturi fotbal » Marti 22:00 Dynamo Kiev – Ferencvarosi
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Ferencvarosi marcheaza peste 0,5 goluri – Cota 1.47 la Betano
Peste 5,5 cartonase – Cota 1.93 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu