Pariuri fotbal » Tottenham – Anvers: Gazdele cauta sa razbune esecul din Belgia!

Tottenham si Anvers se intalnesc intr-o partida din cadrul grupei J din UEFA Champions League. Confruntarea se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham a suferit doar doua infrangeri in acest sezon, 0-1 cu Everton, in prima etapa din Premier League, si 0-1 la Anvers, in Europa League. Trupa lui Jose Mourinho merge perfect in campionat, acolo unde ocupa prima pozitie dupa 11 etape, fiind la egalitate de puncte cu Liverpool.

Londonezii s-au descurcat excelent si in Europa League, fiind deja siguri de ocuparea uneia din primele doua pozitii ale grupei J. Mai mult decat atat, Spurs au chiar sansa sa castige grupa, in cazul unui succes obtinut pe teren propriu in fata celor de la Anvers. In tur, belgienii au produs surpriza si s-au impus cu scorul de 1-0.

Forma de moment a celot de la Tottenham este cu adevarat impresionanta, avand in vedere faptul ca in ultimele trei etape din Premier League au intalnit doar echipe de top, Arsenal, Chelsea si Manchester City. Doua victorii acasa (cu Arsenal si City) si o remiza (la Chelsea) au fost rezultatele obtinute de trupa lui Jose Mourinho, insa ceea ce este cel mai important este faptul ca Tottenham nu a primit gol in aceste meciuri.

De partea cealalta, Anvers se prezinta la aceasta confruntare dupa o infrangere drastica suferita in intrecerea interna. Elevii lui Ivan Leko au fost invinsi cu scorul de 4-2 pe terenul celor de la Genk, liderul campionatului din Belgia. A fost al 4-lea esec suferit de Anvers in actualul sezon din Belgia, toate venind in partide jucate pe teren strain.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Momentul revansei pentru londonezi

Tottenham are sansa sa castige grupa J cu o victorie obtinuta pe teren propriu, in fata celor de la Anvers. Belgienii au demonstrat in acest sezon ca sunt o „nuca tare”, insa Spurs pare sa fie, in momentul de fata, genul de echipa care poate bate pe oricine. In partida din tur, britanicii nu au aratat o forma foarte buna, fiind destul de neconcentrati, in special la finalizare. Mizam pe victoria gazdelor, dar si pe minim doua goluri marcate.

 H2H & info

  • In turul acestei grupe, Anvers s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 1-0;
  • Belgienii ocupa prima pozitie in grupa J, cu 12 puncte, fiind urmati de Tottenham, cu 10 puncte;
  • Spurs au cea mai buna ofensiva din grupa, cu 13 goluri marcate, in timp ce Anvers are cea mai solida defensiva, cu doar 3 goluri primite;

Echipe probabile

Tottenham: Hart – Doherty, Sanchez, Tanganga, Davies – Celso, Winks – Bale, Alli, Moura – Vinicius;
Absenti: Erik Lamela, Joe Rodon (accidentati);
Antrenor: Jose Mourinho;

Anvers: Butez – Seck, Gelin, Laet – Miyoshi, Gerkens, Haroun, Hongla, Juklerod – Refaelov, Benavente;
Absenti: Matheus, Sander Coopman (accidentati);
Antrenor: Ivan Leko;

Ponturi fotbal » Joi 22:00 Tottenham – Anvers
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1 & peste 1,5 goluri – Cota 1.55 la Betano
Gol marcat inainte de minutul 28:00 – Cota 1.63 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 1


Lasa un comentariu