Ponturi tenis » Hurkacz – Korda: Pariu la cota 1.72 pentru finala de la ATP Delray Beach!

Miercuri, nu mai devreme de ora 22:00, se va disputa partida Hubert Hurkacz – Sebastian Korda, din cadrul finalei turneului ATP Delray Beach, din SUA. Cei doi sportivi nu s-au mai intalnit in circuitul profesionist, fiind astfel un duel in premiera.

Hubert Hurkacz s-a calificat in a doua finala ATP din cariera, bifand in aceasta saptamana 3 victorii in minimum de seturi. Polonezul i-a invins pe Galan Riveros (6-2, 6-2) Quiroz (6-4, 6-4) si C. Harrison (7-6, 6-4), ridicandu-si nivelul atunci cand a fost nevoie. Anterior, Hurkacz s-a impus la Winston Salem in 2019, pe o suprafata asemanatoare, invingandu-l pe francezul Paire. Cu o victorie in acesta seara, ocupantul pozitiei 35 in clasamentul ATP se apropie cu pasi repezi de primii 25 jucatori ai lumii.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Sebastian Korda este jucatorul saptamanii la Delray Beach, americanul de 20 ani impresionand cu tenisul prestat si victoriile obtinute. Fiul celebrului tenismen ceh Petr Korda a insirat succese cu Kwon (6-4, 6-4), Paul (4-6, 6-3, 6-2) Isner (6-3, 4-6, 6-3) si Norrie (6-3, 7-5), calificandu-se in prima finala ATP a carierei. Korda s-a impus in 2020 la Eckental Challenger, pe suprafata hard indoor, luand practic primul contact cu astfel de meciuri importante.

Desi Korda a bifat succese foarte importante la Delray Beach, Hurkacz este un jucator mult mai experiementat si obisnuit du duelurile tari, iar polonezul este favorit sa castige trofeul (cota 1.72 la Betano).

H2H & Info
  • Intalnire in premiera pentru cei doi tenismeni
  • Hurkacz a castigat un titlu ATP in cariera, la Winston Salem (2019, hard)
  • Korda a trecut de Kwon, Paul, Isner si Norrie in primele tururi

Ponturi tenis » Mi 22:00 Hubert Hurkacz – Sebastian Korda
Victorie Hurkacz: Cota 1.72 la Betano
Pariaza la Betano! Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu