Pariuri fotbal » Leipzig – Union Berlin: „Taurii” s-au impus cu 7-1 la general in sezonul trecut!

Miercuri, incepand cu ora 21:30, se va disputa partida Leipzig – Union Berlin, din cadrul etapei a 17-a din Bundesliga. Leipzig este neinvinsa in ultimele 5 meciuri directe, castigand in sezonul trecut cu 7-1 la general, dupa 3-1 pe teren propriu si 4-0 la Berlin.

Cu o singura victorie in ultimele 4 etape din Bundesliga, Leipzig ramane in coasta liderului Bayern, avand 32 de puncte, iar bavarezii 36. Formatia antrenata de Julian Nagelsmann vine dupa o remiza spectaculoasa la Wolfsburg, scor 2-2, meci in care a avut 9 suturi pe spatiul portii, iar adversara a marcat la singurele sale oportunitati clare. Pe teren propriu, Leipzig nu a mai castigat din 12 decembrie, insa palmaresul este suficient de bun, cu 6 victorii, o remiza si o infrangere, la un golaveraj de 17-6.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Union Berlin este surpriza sezonului in Bundesliga si a pierdut doar doua din primele 16 etape. Elevii lui Urs Fischer au acumulat 28 de puncte, datorita celor 7 victorii si 7 egaluri si ocupa un excelent loc 5, la un singur punct de pozitiile calificante in Liga Campionilor. Nou-promovata in sezonul precedent, Union Berlin a evoluat intr-un ritm fantastic si ar putea bifa o prezenta in top 5 la finalul stagiunii in curs. In deplasarile efectuate, „cei de otel” au 3 victorii, 3 remize si o singura infrangere, doar 5 alte echipe avand un punctaj extern mai bun.

Datorita istoricului meciurilor directe, dar si diferentei de valoare, Leipzig este mare favorita sa castige disputa de miercuri. Totusi, Union Berlin nu isi va vinde ieftin pielea, iar un pariu pe goluri, la cota 1.75, s-ar putea dovedi mai intelept, in conditiile in care 5 din ultimele 6 intalniri directe au fost cu minim 3 reusite.

H2H & Info
  • Leipzig si Leverkusen sunt singurele formatii cu care Union Berlin nu a castigat vreun punct in Bundesliga
  • Leipzig este neinvinsa in ultimele 5 meciuri directe
  • In sezonul trecut, Leipzig s-a impus cu 3-1 acasa si cu 4-0 in deplasare

Echipe probabile

Leipzig: Gulacsi – Klostermann, Upamecano, Orban – Mukiele, Sabitzer (c) Kampl, Angelino – Olmo, Nkunku – Forsberg
Antrenor: Julian Nagelsmann

Union: Luthe – Friedrich, Knoche, Schlotterbeck – Trimmel (c), Griesbeck, Andrich, Lenz – Ingvartsen – Teuchert, Awoniyi
Antrenor: Urs Fischer

Pariuri fotbal » Mi 21:30 Leipzig – Union Berlin
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 2.5 goluri: Cota 1.75 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu