Pariuri fotbal » Sevilla – Dortmund: Sansa importanta pentru andaluzi sa ia avans inainte de retur!

Miercuri, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Sevilla – Dortmund, din cadrul optimilor Ligii Campionilor, mansa tur. Sevilla este neinvinsa in cele doua meciuri directe, bifand o victorie (1-0) si un egal (2-2) in faza grupelor Europa League, sezonul 2010/2011.

Sevilla primeste vizita lui Dortmund intr-o perioada de joc fantastica pentru andaluzi, ce vin dupa 9 victorii consecutive in toate competitiile, 8 dintre ele fara gol primit. Formatia lui Julen Lopetegui are 45 de puncte in 22 de etape si este clasata pe locul 4 in La Liga, la un singur punct de Barcelona, aflata pe 3. De asemenea, Sevilla a castigat cu 2-0 prima mansa a semifinalei Cupei Spaniei, in compania Barcelonei. Andaluzii s-au calificat in optimile Ligii Campionilor dupa ce au incheiat pe locul 2 o grupa cu Chelsea, Krasnodar si Rennes.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

In schimb, Dortmund nu se regaseste, iar luni a venit anuntul mult asteptat. Marco Rose, tehnicianul lui Monchengladbach, vine din sezonul urmator pe „Signal Iduna Park”, replicand traseul lui Lucien Favre. Edin Terzic, actualul antrenor, are sansa pana in vara sa impresioneze, pentru a ramane eventual in cadrul clubului. Dortmund are 33 de puncte in 21 de etape din Bundesliga, la egalitate cu echipa viitorului antrenor, ocupand in prezent locul 6. In Liga Campionilor, „galben-negrii” au castigat o grupa cu Lazio, Brugge si Zenit, bifand calificarea in optimi de finala.

Este o oportunitate importanta pentru Sevilla sa o elimine pe Dortmund, insa vor fi doua manse grele. In Spania, nu credem ca se vor marca multe goluri, iar aproape totul se va decide in Germania. Cota pentru „sub 24.5 faulturi” este 1.85, iar cele doua formatii nu sunt deloc agresive, fiind astfel un pariu de incercat.

H2H & Info
  • Sevilla este neinvinsa in cele doua meciuri directe (o victorie, un egal)
  • Dortmund – Sevilla 0-1 si Sevilla – Dortmund 2-2, in faza grupelor Europa League 2010/2011

Echipe probabile

Sevilla: Bono; Vidal, Kounde, Carlos, Escudero; Fernando, Jordan, Rakitic; Suso, Gomez; En-Nesyri

Dortmund: Hitz; Can, Akanji, Hummels, Guerreiro; Bellingham, Delaney; Sancho, Reus, Reyna; Haaland

Pariuri fotbal » Mi 22:00 Sevilla – Dortmund
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
1X & sub 5.5 goluri: Cota 1.42 la 888Sport
Sub 24.5 faulturi: Cota 1.85 la 888Sport

Pariaza la 888Sport Ai BONUS de pana la 1000 de RON la prima depunere!


Oferta Exclusiva: Pariaza GRATIS din 1000 lei bonus la 888Sport!

  • Deschide-ti un cont la 888Sport prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  • Solicita bonusul si pariaza dupa bunul plac!

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu