Ponturi goluri: Marius tinteste profitul de joi cu pariuri la cotele 1.53, 1.55 si 1.60!

boby

Ponturi goluri: Marius pariaza azi selectii din hochei (KHL si DEL), dar si din fotbal ce se disputa in Emiratele Arabe Unite!

Astazi va recomand 3 pariuri pe goluri, ce totalizeaza o cota de 3.79 la Sportingbet! Prima selectie aleasa vine din fotbal programat in Emiratele Arabe Unite, „peste 2.5 goluri” la confruntarea Al Wasl – Al Wahda, cota 1.55. Se intalnesc doua dintre cele mai ofensive formatii din UAE League, reusind ambele sa marcheze peste 30 de goluri in primele 17 etape ale noului sezon. De asemenea, pariul propus a fost castigator in 3 din ultimele 5 meciuri directe.

Din fotbal trec la hochei, unde pariez „peste 4.5 goluri”, cota 1.60, la disputa Omsk – Ufa, din KHL. Precedentele 7 intalniri directe au fost cu cel putin 5 goluri marcate in timpul regulamentar, astfel incat am incredere maxima in recomandarea mea. In clasamentul sezonului, Omsk si Ufa sunt deja calificare in play-off si au o medie de peste 5 goluri marcate in etapele disputate. Tot in hochei, dar in Germania, am ochit selectia „ambele marcheaza”, la o cota de 1.60. Acest pariu a fost castigator in ultimele 8 dueluri dintre Ingolstadt si Munchen.


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!



Pariorii din Romania au acum acces la cel mai simplu si rapid bonus de bun venit in valoare de 300 lei. Acesta este oferit de Sportingbet si poate fi incasat urmand cei 3 pasi simpli prezentati mai jos. 

Cum accesez bonusul?

  1. Deschide-ti un cont la ponturi prin acest link (doar asa vei fi eligibil pentru oferta)
  2. Fa prima depunere de cel putin 40 lei, in termen de 7 zile de la data inregistrarii.
  3. Primesti bonusul echivalent cu 100% din suma depusa si incepe sa pariezi.

 


 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu