Pariuri fotbal: Club Brugge – Dinamo Kiev » Pariem pe calificarea belgienilor!

Pariuri fotbal:

Pariuri fotbal: Club Brugge – Dinamo Kiev va avea loc joi de la ora 22:00, partida contând pentru manșa retur a 16-imilor de finală din Europa League. 2.05 este la SuperBet cota pentru o victorie a belgienilor în acest meci!

Club Brugge – Dinamo Kiev
Cote Superbet: 2.05 3.40 3.70
Partida se reia de la scorul de 1-1, rezultat înregistrat în urmă cu o săptămână în Ucraina unde istoria s-a scris în doar cinci minute. Echipa lui Mircea Lucescu a deschis scorul prin Buyalskyy (min. 62), belgienii restabilind egalitatea prin Mechele (min.67).

Cele două formații continuă să domine întrecerile interne. În ciuda remizei din deplasare de la Desna, scor 1-1, echipa lui Mircea Lucescu a rămas lider în campionat, cu 34 de puncte, cu un singur punct avantaj față de rivala Șahtior. Dacă ucrainienii conduc la limită întrecera internă, nu același lucru se poate spune și despre Brugge. Echipa pregătită de Philippe Clement este pe primul loc, cu 63 de puncte, cu 15 lungimi în fața celor de la Antwerp.

H2H & Info
  • Club Brugge este neînvinsă în ultimele 12 meciuri oficiale (11 victorii și o remiză)
  • Dinamo Kiev este neînvinsă în ultimele trei meciuri oficiale ( O victorie și două remize)
  • Brugge este neînvinsă în duelurile cu Dinamo Kiev ( o victorie și două remize)
  • Selecția „ambele marchează” a fost câștigătoare în ultimele două directe

 

Golul marcat în delasare la Kiev de belgieni s-ar putea dovedi a fi decisiv în economia calificării în fazele superioare ale competiție. Brugge este echipa mai valoroasă și mai mult ca sigur că nu va rata șansa de a se califica în faza următoare, mai ales că are avantajul golului marcat în deplasare, iar o remiză fără gol marcat i-ar garanta prezența în optimi. E greu însă de crezut că vom asista la un meci fără goluri pe „Jan Breydel Stadion” din Brugge și vom paria în conseciință.

Echipe probabile Club Brugge – Dinamo Kiev:
Club Brugge: Mignolet- Mata, Kossounou, Mechele, Sobol- Dirar, Vormer, Balanta- Ketelaere, Okereke- Dost
Dinamo Kiev: Bushchan- Kedziora, Popov, Zabarnyi, Mykolenko-  Shaparenko, Sydorchuk- Tsyhankov, Buyalskiy, Pena- Besedin

Cum pot incasa bonusul Superbet?

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, beneficiezi de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet.
  3. Activeaza-ti contul.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu