Pariuri tenis » Schwartzman – Cecchinato: Zguristii promit spectacol la Cordoba!

Schwartzman - Cecchinato

Diego Sebastian Schwartzman si Marco Cecchinato se intalnesc in turul secund al turneului ATP de la Cordoba, Argentina. Confruntarea se va disputa joi, nu inainte de ora 23:30.

Micutul argentinian a incheiat sezonul precedent cu o serie de patru infrangeri la rand. Acesta a inceput 2021 tot cu o infrangere, 7-5, 6-3 la ATP Cup, in fata lui Daniil Medvedev. Din acel moment, Diego si-a regasit cel mai bun joc, castigand urmatoarele trei partide. La Australian Open, acesta a ajuns pana in turul trei, acolo unde a fost invins de catre surpriza turneului, rusul Aslan Karatsev, cu scorul de 6-3, 6-3, 6-3.

Marco nu s-a simtit foarte bine in sezonul de hard australian, cedand in primul tur de la Murray River Open si in prima runda de la Australian Open. Revenit pe suprafata sa favorita, zgura, italianul a obtinut si primul succes din 2021. In prima runda de la ATP Cordoba, Cecchinato l-a invins pe Hugo Dellien, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1.

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!

Diego, favoritul gazdelor

Cel mai bine clasat jucator argentinian porneste cu prima sansa in acest duel, insa misiunea sa nu va fi una simpla. Marco a castigat singurul duel direct disputat in Argentina, la Buenos Aires 2019, acela fiind si ultimul turneu pe care italianul a reusit sa-l castige. In sezonul precedent, Schwartzman a ajuns pana in finala turneului de la Cordoba, acolo unde a cedat in trei seturi in fata lui Cristian Garin. Diego este favorit in acest duel, insa Cecchinato are jocul necesar pentru a se mentine aproape de adversarul sau.

 H2H & info

  • Cei doi jucatori s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent;
  • Schwartzman conduce la acest capitol, cu trei victorii si o singura infrangere (2-1 pe zgura);
  • Ultima intalnire s-a disputat in 2019, pe hard-ul de la Montreal, acolo unde s-a Diego s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6, 6-4;

Ponturi tenis » Joi 23:30 Diego Sebastian Schwartzman – Marco Cecchinato
Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro
Peste 19,5 game-uri – Cota 1.52 la Betano
Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu